Παγιδευμένοι – Η Λίνα εκφράζει ανοιχτά στη Χρύσα την αντίθεσή της προς την ιδέα του διαζυγίου. «Θέλω τους γονείς μου να είναι μαζί», φωνάζει, κλαίγοντας.

Παγιδευμένοι – Αυτός κρύβεται πίσω απο τις απειλές

Παράλληλα, στο αστυνομικό τμήμα, όλοι αναζητούν τον δολοφόνο του βοηθού του Σταύρου. Ο Δημήτρης και η Άννα επισκέπτονται το σπίτι της κοπέλας του, προσφέροντας υποστήριξη. «Θα εξιχνιάσουμε το έγκλημα και θα φέρουμε τον δολοφόνο ενώπιον της δικαιοσύνης», διαβεβαιώνει ο Δημήτρης. Τα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα καταλήγουν στην κατηγορία της. Έτσι, καλείται να απαντήσει σε ερωτήσεις. Με την καθοδήγηση της Άννας, διατυπώνει την υπεράσπισή της, πείθοντας τον Δημήτρη για την αθωότητά της.

Ωστόσο, η αλήθεια δεν παραμένει κρυφή, καθώς βρέθηκε μια τρίχα πάνω στο πτώμα, που ανήκει στην κοπέλα. Αργότερα, ο υπεύθυνος του εργαστηρίου ανακοινώνει ότι η τρίχα ανήκει στην κοπέλα. Αγνοούν όμως ότι οι άντρες της μαφίας την έχουν εντοπίσει και προετοιμάζονται να την επιτεθούν. Αντιλαμβανόμενος η κοπέλα, καταφέρνει να δραπετεύσει. Την ίδια στιγμή, ένας άγνωστος άντρας λαμβάνει ένα μακάβριο μήνυμα. «Με τη σειρά τους όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα», γράφει το σημείωμα, που δεν αφορά φυσικά τον ίδιο, αλλά τον Δημήτρη και την Άννα.

Ο Ιάσωνας κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αλέκου, όχι όμως και της Άννας, όπως νομίζει. Εκείνη συνεχίζει να τον υποψιάζεται και απλά τον χρησιμοποιεί, προκειμένου να καταφέρει να αποκαλύψει το πραγματικό πρόσωπο του πατέρα του. Και δεν έχει άδικο, αφού ο γιος του Αλέκου Χατζή δεν είναι αυτό που δείχνει. Στην πραγματικότητα, είναι ο άνθρωπος που δρομολογεί όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ