Σασμός Επεισόδια – Η σειρά φτάνει στο τέλος της και όλοι προσμένουν με ανυπομονησία τον εκτυφλωτικό φως που θα δώσει τέλος στην ατελείωτη βεντέτα μεταξύ Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων. Αλλά οι δημιουργοί της αποφασίζουν να μην επικεντρωθούν μόνο στη συμφιλίωση αλλά να αναδείξουν και τη χαρά της οικογενειακής ενότητας μέσα από τέσσερις γάμους στην Ανω Ποριά.

Σασμός Επεισόδια – 4 Γάμοι ολοκληρώνουν τον σασμό

Ο Γιώργος και η Θοδώρα, ένα ζευγάρι που έχει δείξει αμοιβαία αγάπη και αφοσίωση, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια νέα πρόκληση. Καθώς η Θοδώρα εκφράζει την επιθυμία να υιοθετήσουν ένα μωρό που βρέθηκε στην πόρτα του παπά, ο Γιώργος προτείνει να παντρευτούν προκειμένου να υποβάλουν την αίτηση υιοθεσίας. Έτσι, αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν έναν τυπικό γάμο, ανακαλύπτοντας στη συνέχεια πως η αγάπη τους δεν έχει όρια ούτε προθεσμίες.

Συνεπώς, Θοδώρα και Γιώργος θα είναι και πάλι μαζί και μάλιστα προς το τέλος της σειράς θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο, έχοντας στην αγκαλιά τους τον μικρό που τους άλλαξε τη ζωή. Η μοίρα θα αλλάξει για τη Θοδώρα, θα πάψει να κατηγορεί τον εαυτό της για τον θάνατο του Πέτρου, αφού Μαρίνα και Αργυρώ θα την αγκαλιάσουν ξανά και λίγο αργότερα, ούσα χαλαρή συναισθηματικά, θα μείνει έγκυος. Η ζωή τους γεμίζει με νέα πνοή με την άφιξη του μικρού που αλλάζει τα δεδομένα, ενώ η μοίρα φέρνει νέες ευκαιρίες και εξελίξεις. Η Θοδώρα απαλλάσσεται από το βάρος του παρελθόντος και ανοίγει την καρδιά της στην αγάπη ξανά, ενώ ο Γιώργος ανακαλύπτει τη σταθερότητα στην αγκαλιά της οικογένειάς του.

Τον ίδιο χρόνο, ο σκληροτράχηλος εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης, και η Στέλλα, μια ευαίσθητη δικηγόρος, ανακαλύπτουν τον έρωτα μεταξύ των αντιθέτων. Η σχέση τους αναμένεται να αντιμετωπίσει προκλήσεις, καθώς ο Χρήστος αμφιταλαντεύεται για τις δεσμεύσεις στη ζωή του. Παρόλες τις δυσκολίες, η αγάπη τους θριαμβεύει καθώς καταλήγουν να ενώσουν τις ζωές τους σε έναν θρησκευτικό γάμο. Ο Τάσος και η Σοφία θα καμαρώσουν το κοριτσάκι τους στο πλευρό του εισαγγελέα στην εκκλησία της Ανω Ποριάς. Καλά καταλάβατε, στα τελευταία επεισόδια της σεζόν θα κάνει την εμφάνισή της ξανά η Σοφία.

Παράλληλα, ένα ζευγάρι ακόμη Ο Τόλης και η Λεμονιά που αρχικά ήταν απλά δύο φίλοι, παντρεύονται με τις ευλογίες όλων και κυρίως του παπά. Και για το τέλος αφήσαμε το αγαπημένο ζευγάρι όλων τον Αστέρη και την Αργυρώ που τελικά ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου με τις ευλογίες της Καπετάνισσας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ