Η Μάσσα: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς « Μάγισσα», θα παρακολουθήσουμε μια νέα περιπέτεια που θα μας σοκάρει. Στο εν λόγω επεισόδιο, μια απόπειρα δολοφονίας θα έχει έναν αναπάντεχο αποτέλεσμα, καθώς ο στόχος της θα αποδειχθεί λανθασμένος…. Διαβάστε πρώτοι pythia.gr όλα όσα θα και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το επεισόδιο θα ξεκινήσει με μια αναδρομή στο παρελθόν, συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 1816. Κατά την εκείνη περίοδο, οι των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων βρίσκονται σε πόλεμο, με πολλούς άνδρες από τις πλευρές να χάνουν τη ζωή τους.

Κατά τη διάρκεια αυτού του πολέ, η Γερακίνα σκέφτηκε κάτι για να μπει τέλος στις εχθροπραξίες. Πρότεινε τον γάμο του γιου του , του Μάρκου, με τη Μεταξία. Αυτός ο γάμος τελικά έφερε τη λήξη του πολέμου μεταξύ των δύο οικογενειών. Ωστόσο, ο παράνομος έρωτας μεταξύ του Τζανή και της Μεταξίας εξελίσσεται, γεγονός που στους υπόλοιπους, δημιουργώντας νέα προβλήματα.

Στο παρόν, ο Τζάνης αποφασίζει να παντρευτεί την Κερασίνα, πληγώντας βαθύτατα τη Μεταξία. Παρόλο που η ατμόσφαιρα αρχικά είναι ευτυχία και χαρά λόγω του γάμου, αυτή η ευμάρεια δεν διαρκεί για πολύ καθώς εκδηλώνεται μια νέα απόπειρα δολοφονίας στον πύργο.

Όμως, η αυτή απόπειρα δολοφονίας θα βρει λανθασμένο στόχο, με μια κανάτα δηλητηριασμένο νερό που θα προκαλέσει αναστάτωση στον πύργου. Ο Μιχαήλ, όταν συνειδητοποιεί ότι θα μπορούσε να το πιεί ο ίδιος, αρχίζει να αλαβαίνει πως ο εχθρός συνεχίζει να είναι ανάμεσα τους.