Ο γιατρός: Η κόρη του Ανδρέα της Σοφίας μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο…

Ο Γιατρός – : Η κόρη του Ανδρέα στο νοσοκομείο

Ο Ανδρέας και η Άννα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ο Γιατρός», θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν πραγματικό εφιάλτη. Το πρώην ζευγάρι, δεν καταφέρει να ξεπεράσει τον χαμό του γιου τους, ενώ ο Ανδρέας προσπαθεί να ανακτήσει τη μνήμη του τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε, με αποτέλεσμα να σβήσει τα δώδεκα χρόνια της ζωής του.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια, όταν η Σοφία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Ανδρέα τη σχέση της πριν από την επίθεση, ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται στο προσκήνιο. Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας ενημερώνεται πως η μοναχοκόρη του, η Κέλλυ, βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από ένα απρόσμενο λιποθυμικό επεισόδιο. Με την είδηση αυτή, ο ς σοκάρεται και σπεύδει να βρεθεί στο πλευρό της, ανήσυχος για την κατάσταση της υγείας της.

Όπως είναι αναμενόμενο, όταν η Άννα μαθαίνει την είδηση σχετικά με την κόρη της, τρελαίνεται από την αγωνία της. Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας απαιτεί να άμεσες εξετάσεις στην Κέλλυ, ενώ στη συνέχεια, η Σοφία αναλαμβάνει τη θεραπεία της.

Οι ώρες περνούν και οι γιατροί διενεργούν συνεχείς εξετάσεις στην νεαρή κοπέλα για να εξακριβώσουν την κατάσταση της υγείας της. υτόχρονα, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, οι γονείς της ξεκινούν τη διαδικασία έρευνας για να ανακαλύψουν την κρυφή ζωή της κόρης τους και να βρουν σχετικά με την κατάστασή της.

Ωστόσο, η διάγνωση δεν αποδεικνύεται εύκολη, και αυτό τους οδηγεί στην αντιμετώπιση της αλήθειας που προκαλεί πόνο, και σε ένα μυστικό από το παρελθόν της Κέλλυ που σημάδεψε τη ζωή της.