Ο γιατρός: Η ανακάλυψη από το παρελθόν του η απόφαση του Ανδρέα να παραιτηθεί από το νοσοκομείο φαίνεται να τον οδηγεί σε μια δύσκολη κατάσταση. Η ασθενής που τον μπορεί να τον πείσει να αναθεωρήσει την απόφασή του, αλλά ο φαίνεται να κρατά την του λέξη. Η κατάσταση αυτή προφανώς προκαλεί αναταραχές και συναισθηματική ένταση στην ιστορία.

Ο Γιατρός – Alpha: Κωδικός πρόσβασης

Η αποκάλυψη του κωδικού πρόσβασης στο email του Ανδρέα και η αντιμετώπιση των αληθειών από το παρελθόν φαίνεται πως θα έχουν σημαντική επίδραση στην πορεία της ιστορίας.

Η ειλικρινής συνομιλία μεταξύ της και του αδελφού της Κυριάκου μπορεί να οδηγήσει σε εξομάλυνση των σχέσεών τους και σε αποκάλυψη προσωπικών μυστικών που θα έχουν σημαντικό αντίκτο στην εξέλιξη της ιστορίας. Η αποφασιστικότητα του Ανδρέα να παραιτηθεί από το νοσοκομείο μετά την ανακάλυψη στο email του αναμένεται να φέρει σημαντικές αναταραχές στην πλοκή και να αποκαλύψει σημαντικά μυστικά και εξελίξεις.

Η αποχώρηση του Ανδρέα από το νοσοκομείο, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, προκαλεί έκπληξη και έχει μεγάλη επίδραση κυρίως στη Σοφία. Η Σοφία είχε αποφασίσει να του μιλήσει για το παρελθόν τους. Ωστόσο, μια παλιά σταρ του ελληνικού κινηματογράφου επισκέπτεται το νοσοκομείο και δέχεται να την εξετάσει μόνο ο διευθυντής Βρεττός, η Σοφία βρίσκει την ευκαιρία να τον παρακαλέσει να επιστρέψει.

Παράλληλα, η Δανάη προσπαθεί να διαχειριστεί το πρόβλημα που έχει με τη μητέρα της, έχοντας την υποστήριξη του Δημήτρη.

Σε ένα ατύχημα, ο Ανδρέας δίνει κατά λάθος σε μια ασθενή ένα φάρμακο που έχει αποσυρθεί, οδηγώντας σε μια επιληπτική κρίση. Αυτό θέτει το νοσοκομείο σε κίνδυνο μεγάλων αγωγών. Ωστόσο, το λάθος του Ανδρέα τελικά ει την ασθενή να ανακτήσει την υγεία της.

Η Άννα, εντυπωσιασμένη από τον τρόπο που ο Ανδρέας αντιμετώπισε την κατάσταση, αποφασίζει να μην αποδεχτεί την παραίτησή του και τον καλεί να παραμείνει στο νοσοκομείο. Αυτή η εξέλιξη τον Μάρκο να αναζητήσει άλλους τρόπους για να απαλλαγεί από αυτόν.