Η τροπή που πήρε η όθεση του υποτιθέμενου βιασμού στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» έχει φέρει χαρά στον Πάρη και σε όλη του την οικογένεια. Ο Σαρηγιάννης προσπαθεί να καθοδηγήσει τα γεγονότα σύμφωνα με τα συμφέροντα του Χρήστου, αλλά δυσκολεύεται να βρει συμμάχους.

Διαβάστε ι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Μάρκος αρνείται να δεχτεί την που του αποκάλυψε ο γιος του ο γιος του, ενώ ο Ντίνος, αντιμετωπίζει δυσκολίες με την νέα επένδυση που με τον Σίμο.

Η ημέρα της δίκης για τον υποτιθέμενο βιασμό έχει φτάσει, και ο Πάρης πρέπει να την αθωότητά του. Θα τα καταφέρει;

Ο Χρήστος απειλεί τη Βικτώρια, υποστηρίζοντας ότι όλα τα εγκλήματα θα πρέπει να αποδοθούν σε εκείνη ή στον Σίμο. Από σύμμαχοι, γίνονται εχθροί, όμως η Βικτώρια παραμένει ψύχραιμη και ζητά τη συνεργασία του Αποστόλη ενάντια στον Χρήστο. Ακριβώς την ίδια και ο Χρήστος στον Αποστόλη, ο οποίος από κατεστραμμένος γίνεται ισχυρό «όπλο» δύο αδίστακτων δολοφόνων που συγκρούονται μεταξύ τους.

Ο Ντίνος και ο Σίμος έρχονται σε έντονη σύγκρουση, καθώς οι εργασίες στο θέατρο Ολύμ διαρκώς αναβάλλονται. Η Αμαλία υποστηρίζει τον Ντίνο και δημιουργείται ένταση στη της με τον Σίμο λίγο πριν τον γάμο τους. Άραγε είναι το άγχος πριν τον γάμο η αιτία, ή η Αμαλία συνεχίζει να αγαπά τον Ντίνο;