Σασμός: Η Βασιλική, μετά τον τραγικό χαμό του γιου της, βρίσκεται παγιδευμένη στον τυφώνα των συναισθημάτων. Σκέφαι αποκλειστικά ι μόνο πώς να εκδικηθεί τον Λάζαρο, τον που σκότω τον Νικηφόρο. Συνεργός της σε αυτό το σκοτεινό σχέδιο είναι η Καλλιόπη, η οποία της αποκαλύπτει την κρυψώνα του δολοφόνου του εγγονού της… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της Σασμός

Παράλληλα, η Βασιλική αντιμετωπίζει αυξανόμενη ανησυχία και δυσφορία. Αυτά τα συναισθήματα τα συσχετίζει με την απώλεια που βίωσε και δεν τους δίνει μεγάλη σημασία, καθώς το κύριο της μέλημα είναι ο θάνατος του Λάζαρου. Ωστόσο, υπόσχεται στον Μαθιό ότι θα πάει εξετάσεις. Μία λιποθυμία όμως θα την αναγκάσει να βρεθεί στο νοσοκομείο, όπου ο Δημήτρης Μαραθάκης μετά την εξέταση, μεταξύ άλλων, αίμα για να ελέγξει τα επίπεδα της β-χοριακής.

«, γιατρέ! Θες να μας τρελάνεις;», ρωτάει η Καλλιόπη, ενώ η Βασιλική, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ανήσυχη κι αυτή θα ρωτήσει αν έχει κάτι σοβαρό. «Ναι, Βασιλική, μπορείς να το πεις και σοβαρό», θα της απαντήσει ο Δημήτρης και οι γυναίκες έντρομες κρέμονται από τα χείλη του. «Βασιλική μου… είσαι έγκυος!», θα της ανακοινώσει ο και η Βασιλική με την Καλλιόπη μένουν άφωνες με τα νέα.