Έρωτας φυγάς: Ο δεύτερος της «Έρωτας Φυγά» θα φέρει συνταρακτικές εξελίξεις. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η σχέση της Μαργέτας και του . Μία έντονη σύγκρουση θα διαδραματιστεί ανάμεσά τους, προκαλώντας αναταραχή….. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: αναταραχή…

Ο μερτζής, πατέρας του Ιάσονα, είχε μια εξωσυζυγική σχέση, την οποία γνώριζε τόσο ο γιος του όσο και η Μαργέτα. Η ερωμένη αυτή, ξαφνικά, εμφανίζεται στη ζωή τους, φέρνοντας αναστάτωση.

Σε κάποια στιγμή, η Μαργέτα ανακαλύπτει ότι ο Ιάσονας συναντιέται μυστικά με την πρώην ερωμένη του πατέρα του. Η κατάσταση γίνεται αφόρητη και η Μαργέτα αντιμετωπίζει με οργή τον γιο της. Έξαλλη, απαιτεί εξηγήσεις για τις πράξεις του. Η αγανάκτησή της φτάνει σε σημείο που απειλεί ακόμα και με όπλο για να τον απομακρύνει από τη ζωή της.

Παράλληλα, η Μαργέτα απασίζει να αλλάξει το όνομα της εταιρείας που ίδρυσε με τον Γιώργο Δεμερτζή, αναλαμβάνοντας την ηγεσία της. Παίρνει τα ρούχα του αδικοχαμένου της και τα μοιράζει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ενώ λληλα αγοράζει ένα σπίτι. Όμως, η επιθυμία της να τιμωρήσει τον Ιάσονα την οδηγεί στην απόφαση να τον Μάρκο μέτοχο της εταιρείας, που θα φέρει νέα θύελλα στις ζωές όλων…