Έρωτας φυγάς: Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς «Έρωτας Φυγάς», έρχονται ανατρεπτικές εξελίξεις που φέρνουν σε δύσκολη θέση ν Κοντογιάννη, θώς μπαίνει ο στόχαστρο των αρχών…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Η κατάθεσή της Φωτεινής «καίει» τον Κοντογιάννη

Ο Στρατής, ανακαλύπτοντας την ταυτότητα του ενόχου για τη δολοφονία του Φίλιππου, αποφασίζει να προχωρήσει σε μια εκβιαστική κίνηση εναντίον του Παύλου, στέλνοντας του απειλητικό γράμμα. Η συνάντησή τους, , αποδεικνύεται πολύ πιο επικίνδυνη από ό,τι περίμενε. Καθώς οι δύο άνδρες βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο, ο Στρατής συνειδητοποιεί ότι η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή όσο νόμιζε.

Τα χρήματα που επιδίωκε να αποσπάσει από τον Κοντογιάννη δεν πρόκειται να τα , και η ίδια του η ζωή βρίσκεται σε κίνδυνο. Έτσι, αποφασίζει να τον απειλήσει και χρησιμοποιεί ένα σουγιά που είχε μαζί του. Ξεσπά έντονη ανάμεσα τους, κατά την οποία ο Παύλος πέφτει στο έδαφος, ενώ ο Στρατής φεύγει γρήγορα από το σημείο.

Παράλληλα, η σύζυγος του Παύλου, η Φωτεινή, έρχεται με ένα σοβαρό πρόβλημα στην προσωπική της ζωή. Ανακαλύπτει ότι ο Κοντογιάννης σκοπεύει να την εγκαταλείψει για την Ελπίδα. Λαμβάνοντας υπόψη τις απιστίες του άντρα της, η αγανάκτησή της φτάνει στα άκρα, και αποφασίζει να τον καταστρέψει.

Καταγγέλλει, λοιπόν, τον Κοντογιάννη στην εισαγγελέα για την δολοφονία του Φίλιππου, βάσει πληροφοριών που είχε ακούσει από τον ίδιο. τά την κατάθεσή της, η αστυνομία προσπαθεί να βρει και να συλλάβει τον Κοντογιάννη, αλλά οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεν φέρνουν κανένα αποτελέσματα.