Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Η Μαργέτα έχοντας στα χέρια της όλες τις πληροφορίες που έχει ανακαλύψει ο ντετέκτιβ, τ είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τη γυναίκα αυτή που θεωρεί εξαιρετικά επικίνδυνη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα δούμε και όλες τις εξελίξεις της OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: «Υπονοείς ότι είμαι φόνισσα;»

Η Μαργέτα έχοντας στα χέρια της όλες τις πληροφορίες που έχει ανακαλύψει ο ντετέκτιβ, τώρα είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τη γυναίκα αυτή που θεωρεί εξαιρετικά επικίνδυνη. Επικοινωνεί με την Νότα και της μια συνάντηση, καθώς πιστεύει ότι έχουν πολλά να πουν. «Τι λόγο έχουμε να βρισκόμαστε στη μέση της ερή;» τη ρωτάει η Νότα με ειρωνεία.

«Έμαθα πολλά τα πράγματα για εσένα. Βρίσκονται σε αυτόν το φάκελο», της απαντά η Μαργέτα. «Και τι έχεις ανακαλύψει;», ρωτά εκείνη.. «Ότι έχεις παντρευτεί δύο φορές και οι δύο σύζυγοί σου πέθαναν, πιθανότατα όχι από φυσικά αίτια», εξηγεί η Μαργέτα.

«Υπονοείς ότι είμαι φόνισσα;» απαντά η Νότα, παριστάνοντας τη θιγμένη. «Ο αδελφός του ενός από τους συζύγους σου ποτέ δεν πίστεψε ότι αυτός πέθανε από φυσικά αίτια, και σε πήγε στα δικαστήρια», συνεχίζει η Μαργέτα κι εκείνη, σύμφωνα με το περιο Tv24, την κοιτά η Νότα με θυμωμένο βλέμμα.

«Δεν αποδείχθηκε τίποτα» λέει αποφασιστικά. «Όπως και για την περίπτωση της Αλεξ, όπου κατηγορεί πως προσπάθησες να τη σκοτώσεις. Το θυμάσαι αυτό;», είναι τα λόγια της Μαργέτας και η Νότα εξοργισμένη της φωνάζει: «Πρόσεχε τα λόγια σου!»