Η Γεωργία ακοινώνει σν οικογένειά της τη σχέση της με Πάρη και την πρόθεσή ς να την επισημοποιήσουν στη σειρά του Alpha Ο Παράδεισος Κυριών. Αυτό, ωστόσο, δεν βρίσκει θετική ανταπόκριση από την Πίτσα. Στο μεταξύ, η Μιράντα αποκαλύπτει στην Αμαλία ότι συναντήθηκε με την κόρη της, που σοκάρει την κοπέλα, και αναζητά απαντήσεις.

Έτσι, η κοπέλα εξαγριώνεται και ζητά εξηγήσεις από τη Βικτώρια. Στη συζήτηση αυτή είναι παρών και ο Χριστόφορος, προσπαθώντας να ελέγξει τον θυμό του απέναντι στη Βικτώρια. Η ί, πάλι, αντιμετωπίζει τα ψέματά της και προσπαθεί να πείσει την Αμαλία ότι εκείνη είναι η κόρη της Μιράντας, εξηγώντας την αιτία πίσω από την παρουσία της Νικολέτα ως κόρη της Μιράντας.

Την ίδια ώρα, η Όλγα που δεν μπορεί να ηρεμήσει μετά τα πρόσφατα γεγονότα, ένα ακόμα ανατρεπτικό νέο την ταράζει ιδιαίτερα. Μάθαινε ότι όλη η περιουσία της έχει περάσει στα χέρια του Χρήστου! Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, με το περιοδικό My Tv, ο Μάρκος δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει να εγκαταλείψει προσπάθειες με τη ή να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στον εαυτό του.