Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Έλενα λέει σ Άλκη και στη για τη δήθεν απόπειρα Χριστόφορου να την στραγγαλίσει μέσα στο σπίτι της. Όταν ο Χριστόφορος πάει με το όλα στο τμήμα για την ανάκριση, η Έλενα τον και παριστάνει την τρομαγμένη για να τους πείσει πως ο Χριστόφορος προσπάθησε στ΄ αλήθεια να την σκοτώσει…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 60

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Λουκία Διογένους, η ανακρίτρια, ρωτάει τον Στέφανο ποια είναι η προσωπική του άποψη σε σχέση με τον Χριστόφορο, αν πράγματι δε θυμάται ότι είναι ο Κυριάκος ή αν παριστάνει ότι δε θυμάται για να γλιτώσει την καταδίκη, ενώ η Χλόη αποφασίζει να βρει τρόπο να μάθει ποια ήταν η σχέση του Παύλου με την Κρίστια παλιά.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 17/9 Επεισόδιο 60

Η Χλόη, που έχει δει τον Παύλο κοντά στο σπίτι του , κρύβεται πολύ ταραγμένη για να μην τη δει. Τον περιμένει να φύγει για να πάει να μιλήσει με το Μάρκο, , ο εντοπίζει στο κινητό του σήμα απ΄ το κινητό της Χλόης και καταλαβαίνει ότι η Χλόη είναι κάπου εκεί κοντά κι αποφασίζει να τη βρει.

Ο Φίλιππος λέει στην Ειρήνη ότι αποφάσισε να τ΄ αφήσει όλα πίσω για χάρη της και για χάρη του μωρού τους και της μιλάει για τον πατέρα του, που τους τησε με τη μάνα του, όταν ο Φίλιππος ήταν μικρός κι από τότε δεν τον ξαναείδε.

Η Έλενα λέει στον Άλκη και στη Λουκία για τη δήθεν απόπειρα του Χριστόφορου να την στραγγαλίσει μέσα στο σπίτι της. Όταν ο Χριστόφορος πάει με το Νικόλα στο τμήμα για την ανάκριση, η Έλενα τον βλέπει και παριστάνει την τρομαγμένη για να τους πείσει πως ο Χριστόφορος προσπάθησε στ΄ αλήθεια να την σκοτώσει.

Ο Θέμης φτάνει κι αυτός στο τμήμα την ίδια ώρα κι έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χριστόφορο, ενώ η Κρίστια που έχει αργήσει, παίρνει στο κινητό της μήνυμα, που την τρομοκρατεί.