Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος σαστίζει μόλις ακούει την Μαργαρίτα να λέει πως θα κάνει τεστ συμβατότητας για να βοηθήσει τον Λυκούργο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Η υγεία του Λυκούργου επιδεινώνεται

Την ίδια ώρα, η υγεία του Λυκούργου επιδεινώνεται και η Ισμήνη, η Χάιδω και ο Χρήστος δεν είναι συμβατοί δότες κι έτσι όλοι ελπίζουν στα αποτελέσματα του Στάθη και της Μαργαρίτας.

Ο Λυκούργος, από την πλευρά του, φαίνεται να έχει ήδη αποδεχτεί πως το τέλος της ζωής του φτάνει. Μάλιστα, καλεί τον Κωνσταντίνο και συντάσσει την διαθήκη του και στη συνέχεια τον παρακαλεί να τα ξαναβρούν με την κόρη του. Λίγο αργότερα, ένας ανώνυμος δότης δίνει και πάλι ελπίδες για την ζωή του αγαπημένου δικηγόρου.

Στο μεταξύ, ο Ορέστης προσεγγίζει τον Ισίδωρο και του ζητά να επινοικιάσει το δημοτικό γυμναστήριο, ενώ σύντομα θα ξανά βρεθεί στο σπίτι του Δημοσθένη. Εκεί όμως, καθώς οι δύο άντρες θα παίζουν μπιλιάρδο, ο Δημοσθένης θα δει στη ζώνη του Ορέστη το όπλο του, γεγονός που θα του φυτέψει υποψίες.

Από την άλλη, η Θεοδώρα, η κόρη του εργάτη που άφησε την τελευταία του πνοή στον ελαιώνα, πηγαίνει στον Μάνο και του ζητά να την πάρει στη δουλειά. Η Αλκμήνη με την Αντωνία πηγαίνουν στο καφενείο και παίζουν τάβλι και ο Πότης που πλέον γνωρίζει την πραγματική σχέση τους, τις σχολιάζει και η Άννα που τον ακούει γίνεται έξαλλη.