Τραγικό προβλέπεται το τελευταίο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς “Η Μάγισσα” στον ΑΝΤ1, καθ πρόκειται να πεθάνουν τέσσερεις χαρακτήρες.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα δούμε όλες τις εξελίξεις της σειράς του «Η Μάγισσα»…

Ο πρώτος που πρόκειται να χάσει τη ζωή του είναι ο Μισέλ. Ο Θράσος, όπως αναφέρεται στο Tv24, είναι υποψιασμένος ότι ο Μισέλ ερωτικά αισθήματα για την Σκεύω, την σύζυγό του, μια υποψία που τον οδηγεί να “στήσει” την “εξαφάνιση” του Μισέλ, αφού προηγουμένως τον εξοντώσει.

Η δεύτερη που από τη ζωή είναι η Κερασίνα. τιλαμβάνεται τον παράνομο ερωτικό δεσμό μεταξύ του Τζανή και της Μεταξίας και αρνείται να παραχωρήσει τον σύζυγό της σε άλλη γυναίκα, παίρνοντας την κατάσταση στα χέρια της. Εν τέλει, όμως, την δολοφονεί κάποιος άγνωστος.

Στη συνέχεια, θα γίνουμε μάρτυρες του θανάτου του Ιωάννη Βρώτσου, του πατέρα του Κοσμά. Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ς και προτού πεθάνει, αποκαλύπτει πως προσπάθησε να σκοτώσει με εμπρησμό τον Τζανέτο Λάσκαρη, υπό την καθοδήγηση του Μιχαήλ.

Τέλος, ο τέταρτος θάνατος αφορά την Πολυξένη, αφού αποκαλύπτεται πως αυτή είναι η του μωρού που βρέθηκε νεκρό στο ποτάμι. Ως αποτέλεσμα, δίνεται η εντολή για την εκτέλεσή της με κρέμασμα.