ς: Στο τέλος του δεύτερου της ιστορίας, η κύρια ανησυχία της Θοδώρας, είχε επικεντρωθεί στο να διοργανώσει τον γάμο της με τον αγαπημένο της, τον Λευτέρη. Ωστόσο, όπως θα παρατηρήσουμε στην εξέλιξη της επιτυχημένης του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, οι ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού δεν θα διαρκέσουν…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr ς τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: η Θοδώρα βυθίζεται στην απελπισία…

Όταν ο πατέρας της Θοδώρας, Παντελής, μάθει για την εγκυμοσύνη της κόρης του, θα μοιραστεί το χαρμόσυνο νέο σε ολόκληρο το χωριό. Αν και η ίδια υποστηρίζει ότι είναι νωρίς για σχέδια, ο Παντελής δεν μπορεί να συγκρατήσει τη χαρά του, και η αισιοδοξία του διασχίζει όλο το χωριό.

Είδαμε ότι η Θοδώρα και ο Λευτέρης είχαν αρχίσει να ρίχνουν τα θεμέλια για το μέλλον τους προετοιμάζοντας τον επερχόμενο γάμο τους.

Ωστόσο, οι πληρορίες για το ερωτευμένο ζευγάρι από την Άνω Ποριά, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, δεν είναι ευνοϊκές για το μέλλον τους. Αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα, το οποίο θα ρίξει σκιά στη ζωή της Θοδώρας. Μετά τον θάνατο του αγαπημένου της Πέτρου Βρουλάκη, για τον οποίο εξακολουθεί να επιρρίπτει ευθύνες στον εαυτό της, και μετά την απώλεια του μωρού της κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Γιώργη, η κοπέλα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τρίτη σκοτεινή πτυχή της ζωής της.

Συγκεκριμένα, βυθίζεται στην απελπισία και φωνάζει… “Είμαι καταραμένη, επιθυμώ τον θάνατο! Η ύπαρξή μου δεν έχει πια καμία αξία”.

Όταν ο χρόνος παγώνει…
Και πάλι, η Θοδώρα δεν έχει την με το μέρος της όσον αφορά την εγκυμοσύνη της. Αυτή τη φορά, θα αντιμετωπίσει μια νέα τραγωδία που θα πλήξει την οικογένεια Αγγελάκη, βυθίζοντάς την στο πένθος.

ΟΟ πατέρας της θα αισθανθεί άσχημα για τη συνήθειά του να μιλήσει σε όλο το χωριό, ενώ η μητέρα της Άννα και ο Μανόλης δεν θα λείψουν από το πλευρό της. “Κόρη μου, θα τα καταφέρεις”, προσθέτοντας ότι μπορεί ακόμα να μην είναι η κατάλληλη στιγμή σύμφωνα με το θέλημα του Θεού. “Θα έρθει η στιγμή που θα αναλάβεις την ευθύνη για το μωράκι σου”.

Ενώ η Θοδώρα κοιτάζει το κενό, δεν ακούει πλέον τις λέξεις της μητέρας της. Έχοντας χάσει σχεδόν τα πάντα, θα συνομιλήσει με τη Μαρίνα και, με τον δικό της τρόπο, θα ζητήσει συγγνώμη για το κακό που προκάλεσε στην οικογένειά της για όσα είπε στον Αντώνη, κατηγορώντας τον ότι είχε τον αδελφό της να αναφέρει το όνομα του Πέτρου κατά τη διάρκεια του ύπνου του.

Από εκείνη την στιγμή, ξεκινά μια καταιγίδα εντάσεων ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ, καθώς η τελευταία προσπαθεί να απαλλάξει τον αδελφό της από την κατηγορία της δολοφονίας.

Η Μαρίνα, συγκλονισμένη, αντιμετωπίζει την καταστροφή της πραγματικότητάς της, και ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει στη ζωή της, αυτή τη φορά χωρίς ψέματα και αποφυγές.