Το προξενιό Ιουλίας: Ο Γρηγόρης θα βρει ν ευκαιρία να συναντήσει ξανά την Ιουλία και δίνοντας νέους όρκους αγάπης να την πείσει πως με την πρώτη ευκαιρία θα φύγουν για την Αθήνα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξ της επόμενης εβδομάδας στη σειρά του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το προξενιό της Ιουλίας Επόμενα Επεισόδια 6-7-8

Ο Γιωργίκης, αποφασισμένος να προχωρήσει στη ζωή του με τη νεαρή και όμορφη Ιουλία, παίρνει την πρωτοβουλία και της στέλνει με την Κερασίνα προξενιό. Έξαλλη μ' αυτή του την απόφαση, η αδελφή του Χάδω, επισκέπτεται τον κουμπάρο και στενό του φίλο, Κωστή Στασινόπουλο, προκειμένου να παρέμβει για να τον συνετίσει και να τον αποτρέψει από έναν γάμο με 20χρονη κοπέλα, που θα μπορούσε να' ναι κόρη του.

18/10 Επεισόδιο 6

Την ίδια στιγμή, στο αρχοντικό, από μια παρεξήγηση, ο ς και η Στεφάνια πιστεύουν ότι το προξενιό ο Γιωργίκης το στέλνει για τον γιό του και όχι για τον εαυτό του.

Και ενώ η Στάσα με την Ιουλία επισκέπτονται το σπίτι που σκοπεύουν να μείνουν στη Λάρισα για να δουν τι επισκευές θα χρειαστούν, ο Γρηγόρης θα βρει την ευκαιρία να συναντήσει ξανά την Ιουλία και δίνοντας νέους όρκους αγάπης να την πείσει πως με την πρώτη ευκαιρία θα φύγουν μαζί για την Αθήνα.

Αγνοούν και οι δυο, το προξενιό του Προβιού, που η Κερασίνα πάει στην Στάσα και το οποίο θα δημιουργήσει τέτοιο πανικό στην Ιουλία, που θα την φέρει για μια φορά αντιμέτωπη με τον θάνατο…

19/10 Επεισόδιο 7

Οι ενοχές του Γιωργίκη για το ατύχημα της Ιουλίας, τον κάνουν να έρθει ακόμα πιο κοντά στην οικογένεια Σκούταρη, προσφέροντας κάθε βοήθεια που μπορεί. Η κρίσιμη κατάσταση της Ιουλίας όμως, κινητοποιεί και τον Γρηγόρη, που κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μπορέσει να την βρει στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται και να δει αν είναι καλά.

Γι' αυτό χρησιμοποιεί μέχρι και τον Ζήση, που αναλαμβάνει χρέη «ταχυδρόμου» για το ζευγάρι. Την ίδια ώρα, στα κρατητήρια της χωρο, ο Στράτος, αρνείται να ομολογήσει την ενοχή του, αν δεν εξασφαλίσει διαβεβαιώσεις από τον Στασινόπουλο πως θα τον βοηθήσει να πέσει «στα μαλακά».

Η Στάσα, βλέποντας τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από τον έρωτα της Ιουλίας για τον Γρηγόρη Ραζίνη, της μιλάει για το προξενιό που έστειλε ο Γιωργίκης Προβιός. Η Ιουλία το αρνείται, όμως ένα αναπάντεχο νέο, θα την φέρει στο μεγαλύτερο αδιέξοδο που βρεθεί ως τώρα στη ζωή της…

20/10 Επεισόδιο 8

Η Ιουλία μαθαίνοντας τ' αποτελέσματα των εξετάσεών της στο νοσοκομείο βρίσκεται σε πανικό, καθώς δεν μπορεί να τα μοιραστεί με κανέναν. Και ενώ ο Γρηγόρης καταφέρνει και τρυπώνει κρυφά στο νοσοκομείο για να τη δει, ο Στασινόπουλος, τους πιάνει επ' αυτοφώρω και τον απειλεί να μείνει μακριά της.

Η Ιουλία, αποκομμένη από τον αγαπημένο της, αρνείται να δεχτεί ακόμα και την επίσκεψη του Γιωργίκη Προβιού, που της φέρνει τριαντάφυλλα από τον κήπο του αρχοντικού, κάτι που κάνει έξαλλο τον Χρήστο, ο οποίος τα φροντίζει.

Την ίδια στιγμή, ο Στράτος, μετά και την άρνηση του Στασινόπουλου να τον βοηθήσει όπως του υποσχέθηκε, αναθέτει μια κρίσιμη αποστολή στον Γρηγόρη που πολιορκείται τόσο από την χωροφυλακή, όσο και από τον δικηγόρο Ατζαλίνα να αποκαλύψει αν γνωρίζει κάτι για το όπλο του φονικού.

Η Στάσα στην προσπάθειά της να πείσει την Ιουλία να δεχτεί το προξενιό του Προβιού, θ' αποκαλύψει κατά λάθος, μια πτυχή της ζωής της που αγνοούσαν όλοι μέχρι τότε. Και καθώς η στιγμή της κατάθεσης έχει φτάσει, ο Στράτος, κάνει μια θεαματική ανατροπή, που θα τους αφήσει όλους άφωνους.