Η Γη της Ελιάς: Επεισόδια 18-19-20-21-22. Η Μαργαρίτα αναρωτιέται ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό της…. Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε η σειρά του Mega, Η γη της ελιάς, στα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται…

Ο Κουράκος και η Δήμητρα δεν μπορούν να αντισταθούν στην έντονη έλξη που νιώθουν…

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια 18-19-20-21-22

Δευτέρα. Η Ιουλία και ο ς δίνουν εντολή σε ντετέκτιβ να εντοπίσει την κόρη τους, ελπίζοντας πως έτσι θα μια ευκαιρία να της εξηγήσουν την αλήθεια. Η Μαργαρίτα αναρωτιέται ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τον ξυλοδαρμό της…

Τρίτη. Ο Κουράκος και η Δήμητρα νιώθουν αμηχανία μέσα στο Τμήμα. Ο Μάνος, απελπισμένος από την αντίδραση της Μαρίνας, η οποία να συμφωνεί με τον χωρισμό, ζητά τη βοήθεια του Ισίδωρου. Εκείνος μιλάει στη Μαρίνα, αλλά αποτέλεσμα.

Τετάρτη. Η Ειρήνη παροτρύνει την Ασπασία να εξελίξει τη βιοτεχνία και της συμβουλές. Ο Μάνος πηγαίνει στο καφενείο για να ξεσκάσει και συναντά εκεί την Αφροδίτη, με την οποία περνά όμορφο απόγευμα, παίζοντας τάβλι και κουβεντιάζοντας.

Πέμπτη. Η Θεοδώρα, τρομοκρατημένη από την επίθεση που δέχτηκε, πηγαίνει μαζί με τον Λυκούργο στο Τμήμα για να κάνει κατ' αγνώστου. Η Μαργαρίτα με τη Θεοδώρα μετακομίζουν στο σπίτι της Αθηνάς, για να νιώθουν πιο ασφαλείς.

. Η Αθηνά λέει στη Μαρία ότι λόγω φόρτου εργασίας δεν λαβαίνει να πάει στο Σούνιο και η Μαρία σπεύδει να καλέσει την παρέα για να παίξουν χαρτιά. Ο Κουράκος και η Δήμητρα δεν μπορούν να αντισταθούν στην έντονη έλξη που νιώθουν.