Το Ναυάγιο Επόμενα Επεισόδια 8-9-10-11: Ο Ιπποκράτης βουτάει στη θάλασσα και σώζει την Ειρήνη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Το Ναυάγιο Επεισόδια 8-9-10-11

Δευτέρα. Η μπουκαπόρτα του «Φοίνιξ» σπάει και το γκαράζ του πλοίου αρχίζει να γεμίζει νερά. Ο Μιχάλης κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την κατάσταση, αλλά ο καπετάνιος δεν είναι πρόθυμος να τον διευκολύνει. Ο εφιάλτης της Ειρήνης γίνεται πραγματικότητα. Ο Πέτρος διαπιστώνει πως ό,τι έζησε εκείνος στο χωριό του είναι μόνο η αρχή της τραγωδίας. Η Λίνα προσπαθεί να βρει τον σκύλο της. Ο Μάκης προσπαθεί να απεγκλωβίσει τους φίλους του από τη νυφική καμπίνα.

Τρίτη. Το πλοίο βουλιάζει γρήγορα, έτοιμο να παρασύρει δεκάδες ανθρώπους στη θάλασσα. Ένα μόνο σωστικό σκάφος ξεκινάει μέσα στη φουρτούνα για τον τόπο του ναυαγίου και είναι αυτό του Ιπποκράτη. Το «Φοίνιξ» έχει πάρει κλίση και πάνω στο κατάστρωμα επικρατεί πανικός, ενώ ελάχιστες σωστικές βάρκες πέφτουν στη θάλασσα. Η Λίνα καταφέρνει να βρει θέση σε μία από αυτές, αλλά μέσα στην αναμπουμπούλα χάνει τον Ηρακλή.

Τετάρτη. Ο Ιπποκράτης βουτάει στη θάλασσα και σώζει την Ειρήνη, η οποία συνέρχεται στην αγκαλιά του. Ο Πέτρος ανασύρεται μισοπεθαμένος και οδηγείται στο νοσοκομείο μαζί με τους ελάχιστους επιζώντες. Τα νέα για το ναυάγιο φτάνουν στα Χανιά, στο χωριό του Πέτρου, στα Κύθηρα και στο σπίτι της Στέλλας, σκορπώντας θρήνο και ανατριχίλα… Στο λιμεναρχείο της Σούδας οι συγγενείς των επιβατών περιμένουν με αγωνία να ακούσουν τα ονόματα των δικών τους.