Ο Παράδεισος των Κυριών: Στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» στο επίκεντρο των εξελίξεων βρίσκεται ο Άγης, ο οποίος βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν μαθαίνει πως δεν είναι γιος της Βικτώριας, αλλά υιοθετημένος…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Μαθαίνει πως δεν είναι γιος της Βικτώριας…

Πνιγμένος από θυμό, φτάνει στο σημείο να επιτεθεί στη Βικτώρια, με αποτέλεσμα εκείνη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο Άγης αναγκάζεται να εξαφανιστεί για να αποφύγει τις νομικές συνέπειες της πράξης του.

Η οικογένειά Μπουραντά και η Πολυξένη είναι σε σοκ μετά το περιστατικό, αναζητώντας τον Άγη παντού. Κάποια στιγμή, εκείνος επικοινωνεί με την οικογένειά του, αποκαλύπτοντας τους τα γεγονότα και την επίθεσή του εναντίον της Βικτώρια. Παράλληλα, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να τον εντοπίσει, αλλά ο Άγης παραμένει κρυμμένος.

Μια ημέρα, τηλεφωνεί στην Αμαλία και της αποκαλύπτει τον μέρος όπου βρίσκεται. Της ζητά να πάει να τον συναντήσει για να μιλήσουν, τονίζοντας της να κρατήσει αυτή τη συνάντηση κρυφή, κι εκείνη σέβεται το αίτημά του.

Όταν, λοιπόν, συναντιούνται σε ένα ξωκλήσι, ο Άγης της παραδίδει ένα γράμμα και της ζητά να το πάει στην Πολυξένη. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, της ανακοινώνει την απόφασή του να αφήσει τα πάντα πίσω του και να πάει στο Άγιο Όρος. Η Αμαλία σοκάρεται, προσπαθώντας να τον πείσει να αλλάξει γνώμη, αλλά ο Άγης εξηγεί την επιθυμία του να γίνει μοναχός.

Τα δύο αδέρφια αγκαλιάζονται, και στη συνέχεια, η Αμαλία επιστρέφει στο σπίτι και δίνει το γράμμα στην Πολυξένη, στο οποίο ο Άγης εξηγεί πως έμαθε την αλήθεια σχετικά με την καταγωγή του και αυτό τον οδήγησε στην επίθεσή της Βικτώρια, ζητώντας να διατηρήσει το μυστικό.