Η Γη της Ελιάς: Η οικογένεια Βρεττάκου, γεμάτη συγκίνηση, αποχαιρετά τη Ντάρνα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η Ντάρνα επιστρέφει στις Φιλιππίνες

Ο Στάθης παρατηρεί προσεκτικά την αντίδραση της Ασπασίας και του Δημοσθένη απέναντι στον Ορέστη και προσπαθεί να τους παρακινήσει να μην «κρεμαστούν» του. Εν τω μεταξύ, η Ειρήνη ενθαρρύνει την Ασπασία να αναπτύξει το επιχειρηματικό της πνεύμα και της προσφέρει συμβουλές, ενώ έχει αποφασίσει να κάνει τη μητέρα αστέρι στο TikTok.

Ο Μιλτιάδης και η Αλκμήνη φαίνεται να έχουν έρθει ακόμα πιο κοντά, καθώς αποκαλύπτουν για πρώτη φορά τα συναισθήματά τους, λέγοντας ένα αμοιβαίο «σ’ αγαπώ». Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Χρήστος βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και προβαίνουν στη δύσκολη απόφαση να τερματίσουν τη σχέση τους.

Την ίδια ώρα, ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα στέλνει τον Αποστόλη στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για την περίθαλψή του.

Η οικογένεια Βρεττάκου, γεμάτη συγκίνηση, αποχαιρετά τη Ντάρνα, η οποία επιστρέφει στις Φιλιππίνες. Η Αθήνα ενημερώνει την μητέρα της, Μαρία, ότι δεν μπορεί να πάει στο Σούνιο λόγω φόρτου εργασίας, κι εκείνη καλεί την παρέα της για να παίξουν χαρτιά.