Ο Παράδεισος των Κυριών: η Βικτώρια προβαίνει σε μια ύπουλη ενέργεια και καταφέρνει να υλοποιήσει το σχέδιο της… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Παρά τις αντιρρήσεις της Πιπίτσας, η Όλγα επιδιώκει να διατηρήσει τη σχέση του Πάρη με τη Γεωργία και να παραμείνει με τον γιο της στην Ελλάδα. Εν τέλει, ο Πάρης αποφασίζει να μην αναχωρήσει για την Αυστρία, αλλά να επιστρέψει στο σπίτι του, όπου βρίσκει τη Γεωργία.

Κατά τη διάρκεια μιας εξαιρετικά φορτισμένης συναισθηματικά στιγμής, αποκαλύπτουν τα συναισθήματά τους ο ένας στον άλλο και αποφασίζουν να ζήσουν μαζί. Σύντομα, ανακοινώνουν τον γάμο τους. Την ίδια ώρα, η Βικτώρια προβαίνει σε μια ύπουλη ενέργεια και καταφέρνει να υλοποιήσει το σχέδιο της.

Όμως, η επιθυμία της Μιράντας να συναντήσει την κόρη της δεν εκπληρώνεται όπως το είχε φανταστεί. Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, λέει λόγια που αποκλίνουν από τις προσδοκίες της Μιράντας. Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, ο Ντίνος βρίσκεται για ακόμα μια φορά στο πλευρό της, προσπαθώντας να την παρηγορήσει για το χαμένο όνειρο της.