Το Ναυάγιο – Λίγο πριν τη δίκη που θα ταράξει όσους έζησαν το τραγικό αυτό ναυάγιο αλλά και τις οικογένειες των θυμάτων, ο δικηγόρος τους Παύλος προσπαθεί να συλλέξει όσο γίνεται περισσότερα στοιχεία μπορεί εναντίον του Μιλτιάδη Παντελίδη αλλά και της «Βασιλείου lines».

Το Ναυάγιο – Ξέρω τα πάντα για τον βιασμό σου

Μεταξύ άλλων προσώπων λοιπόν, ζητά και από την Αλίκη να συναντηθούν. Η κοπέλα πηγαίνει στο ραντεβού τους αλλά ακόμα και τη στιγμή που στέκεται απέναντί του δεν καταλαβαίνει με ποιο τρόπο μπορεί εκείνη να τον βοηθήσει. Έτσι, όταν ο Παύλος της πει: «Γνωρίζω πως ο Παντελίδης σε έχει βιάσει», θα χαμηλώσει τα μάτια και θα του ξεκαθαρίσει πως δεν έχει τη δύναμη να το καταθέσει αυτό σε ένα δικαστήριο.

Ο δικηγόρος όμως θα συνεχίσει: «Ξέρω ότι είναι κάτι που προσπαθείς να ξεχάσεις, όμως πίστεψέ με, είναι και αυτό ένα στοιχείο που αν χρησιμοποιήσουμε, η ακεραιότητα του Παντελίδη θα κλονιστεί, όπως και τα στοιχεία που θα προσκομίσει στον πρόεδρο του δικαστηρίου». Η Αλίκη θα δείξει να το σκέφτεται και τελικά θα αποφασίσει να βοηθήσει, με την ελπίδα πως ο Γιώργης θα της το αναγνωρίσει και ίσως να έρθουν ξανά κοντά.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ