Το Ναυάγιο Επεισόδιο 81 – Ο Παππά-Γρηγόρης επισκέπτεται τη Λαμπρινή και της αποκαλύπτει ότι είδε κι αυτός τον γιο τους ζωντανό και της ζητά συγχώρεση για τους μήνες που έχασε την πίστη του. Ταυτόχρονα, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει την Ειρήνη στο σπίτι του Στελή, καθώς βλέπει μπροστά της ξαφνικά τον Πέτρο, έτοιμο να αποκαλύψει την ταυτότητά του και τον ρόλο του συζύγου της.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 81 – Ο Παντελίδης βάζει σε ισχύ το νέο του σχέδιο

Μακριά από τον Ιπποκράτη, Πέτρος και Ειρήνη περνούν την πιο όμορφη νύχτα της ζωής τους μετά το ναυάγιο, ονειρεμένοι μια ευτυχισμένη μέλλουσα ζωή. Αλλού, ο Βασίλης θυμάται ένα παρελθόν γεμάτο αγάπη με τη Στέλλα, προκαλώντας αναθεώρηση στη στάση του, ενώ ο Ιπποκράτης παίρνει στα χέρια του το γράμμα του αδελφού της Δήμητρας και απαιτεί εξηγήσεις, αποκαλύπτοντας το μεγάλο μυστικό που συνταράσσει τα θεμέλια του σπιτιού του. Συνεπώς, διώχνει την Δήμητρα από το σπίτι.

Η ανθοδέσμη του Όθωνα προκαλεί αναστάτωση και αναγκάζει την Λίνα να πει ψέματα στον Μάκη, έτσι ζητά βοήθεια από τη Βάσω και τον Άγγελο για να μην αποκαλυφθεί. Τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο όταν ο Βασίλης και η Στέλλα μπλέκουν σε έναν καβγά με επεισοδιακή κατάληξη, και ο Παντελίδης σχεδιάζει ένα νέο σχέδιο εκδίκησης κατά της Λίνας και του Μάκη. Παράλληλα, ο Σάββας ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν του Παντελίδη που ενισχύει την ισχύ τους στη δίκη.

Εν τω μεταξύ, ο Ιπποκράτης σκαλίζοντας το παρελθόν του Αντώνη Καραδήμου συνειδητοποιεί ότι ο Πέτρος βρίσκεται στην Κρήτη, όπου είναι και η Ειρήνη. Τέλος, ο Δημήτρης και η Πολυξένη φτάνουν στην Αθήνα, αναγκάζοντας τη Λίνα να αποκαλύψει την αλήθεια για τη σχέση της με τον Μάκη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ