Το Ναυάγιο επεισόδια – Ο Μάκης βρίσκεται στην πόρτα της Βάσως, κρατώντας ένα γράμμα που θα τη συνθλίψει. Αντί να αποκαλύψει το πραγματικό πρόσωπο του πατέρα της, ο Άγγελος της ανακοινώνει πως δεν μπορεί να κάνει αυτό το βήμα στη ζωή τους αυτή τη στιγμή.

Το Ναυάγιο επεισόδια – Ο άντρας σας είναι φονιάς

Η ανακοίνωση του τη στενοχωρεί βαθιά, κρατώντας την σε δύσκολη κατάσταση. Ο Δημήτρης,
κρατείται με απο την οικογένεια να μην πάει να τον βρει ζητώντας εξηγήσεις, αλλά η Πολυξένη αποφασίζει να τον αναζητήσει την επόμενη μέρα. Στη συνάντησή τους, η Πολυξένη ζητά από τον Άγγελο να μάθει τον λόγο που πρόδωσε την κόρη της. Ο Άγγελος μοιράζεται τις σκέψεις του μαζί της: «Γιατί ο άντρας σας σκότωσε τους γονείς μου. Του χρώσταγαν χρήματα κι εκείνος έβαλε να μας κάψουν το σπίτι ενώ ήταν μέσα. Και σαν να μη φτάνει αυτό, έμαθα πως θα συνεργαστεί με τον Αργύρη Βασιλείου.

Καταλαβαίνετε λοιπόν τώρα γιατί μου είναι δύσκολο να μπω στην οικογένεια και το σπίτι σας; Να θυμάστε πάντως πως τη Βάσω την αγαπώ πιο πολύ και από τη ζωή μου». Η ανατροπή αυτή σοκάρει την Πολυξένη, αφήνοντάς την αποσβολωμένη. Καθώς περιπλανιέται στους δρόμους της Αθήνας, σκέφτεται τον φόνο που έχει συμβεί και πως ο γάμος της τώρα διατρέχει κίνδυνο. Η αβεβαιότητα και ο πόνος την συνοδεύουν σε κάθε βήμα της, αφήνοντας την να αντιμετωπίσει μια πραγματικότητα που δεν είχε φανταστεί ποτέ.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ