Το Ναυάγιο εξελίξεις – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα παρακολουθήσουμε συγκλονιστικές εξελίξεις, καθώς η Δήμητρα θα εκδικηθεί τον Ιπποκράτη, γράφοντας το τέλος του και την καταδίκη του. Ο Ιπποκράτης κρατούσε στο χέρι τη Δήμητρα, απειλώντας ότι θα βλάψει τον αδελφό της στη Ρωσία.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Τον εκδικείται στέλνοντας τον φυλακή

Αναγκασμένη από τις απειλές του, η Δήμητρα υποχωρεί στις απαιτήσεις του. Μια από αυτές ήταν να κρατήσει πάση θυσία την Ειρήνη στο σπίτι, με τη Δήμητρα να την υπνωτίζει καθημερινά. Ωστόσο, η κατάσταση θα ανατραπεί όταν η Δήμητρα ανακαλύψει το ημερολόγιο της Κλαίρης. Αυτή η ανακάλυψη θα σημάνει την αρχή του τέλους για τον Ιπποκράτη Πανόπουλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ η Δήμητρα θα τον καταδώσει στις Αρχές, ενώ η αστυνομία θα ανασύρει το πτώμα της Κλαίρης.

Η Δήμητρα επιτέλους παίρνει την εκδίκησή της από τον αδίστακτο λιμενικό, ενώ η προστασία της Ειρήνης και του Ορφέα παραμένει η προτεραιότητά της. Οι επόμενες εξελίξεις της σειράς “Ναυάγιο” αναμένεται να μας συναρπάσουν. Πώς θα αντιδράσει η Ειρήνη όταν μάθει την αλήθεια για τον Ιπποκράτη; Ποιος θα σταθεί στο πλευρό της Δήμητρας καθώς προχωράει στο σχέδιο εκδίκησής της;

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ