Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η γη της ελιάς καθηλώνει στα επόμενα επεισόδια καθώς οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες μετά την αποκάλυψη της ταυτότητας της Αριάδνης.

Η σειρά του Mega σαρώνει την τηλεθέαση για 3η συνεχόμενη σεζόν. Χαρμόσυνα νέα στο μεταξύ θα έχουν ο Χρήστος με την Αφροδίτη από τη σχέση τους. Ή μήπως όχι;

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Στο αέρα ο γάμος Χρήστου -Αφροδίτης – Η Βασιλική μαθαίνει για την Αριάδνη

Ο Χρήστος και η Αφροδίτη ανακοινώνουν μέσα στη χαρά στον Λυκούργο και την Ισμήνη ότι πρόκειται να παντρευτούν. Οι προετοιμασίες για το γάμο αρχίζουν όμως ο Λυκούργος παρατηρεί κάτι που δε του αρέσει: τα ύποπτα βλέμματα μεταξύ του ανιψιού του και της Αριάδνης.

Οι δυο τους έχουν ερωτευτεί κεραυνοβόλα. Ένα κρυφό ειδύλλιο ξεκινάει. Ο Στάθης μάλιστα θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση όταν μάθει το μυστικό της κόρης του. Ακόμη περισσότερο όμως η Ιουλία η οποία έχει αναπτύξει ιδιαίτερη φιλία με την Αφροδίτη.

Στο μεταξύ όλοι πιστεύουν πως η Αριάδνη είναι ερωμένη του Στάθη. Η Βασιλική μάλιστα θα τους καλέσει σε τραπέζι για να μάθει επιτέλους την αλήθεια η οποία ωστόσο δε θα είναι αυτή που περιμένει. Ο Στάθης λέει στη Βασιλική ότι η Αριάδνη είναι κόρη του και οι δυο τους είναι αδερφές. Παράλληλα και η Αρετή μαθαίνει την αλήθεια και τα βάζει με το κορίτσι βρίζοντάς την και στη μέση του δρόμου.

Δείτε επίσης:

Η γη της ελιάς επομενα επεισοδια: Χαμός με Βασιλική και Στάθη για την Αριάδνη

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Η Γεωργία ξεσκεπάζει την Ουρανία – Εκεί κρύβεται η Μαργέτα

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Κανέλλος ανακαλύπτει πως πίσω από τον ρασοφόρο κρύβονταν ο αδελφός του Τζανέτος



Source link