Survivor διαρροή spoiler 16-2: Στατιστικά! Μόνος κι έρημος ο Τζέημς! Κόκκινη επέλαση σε όλα τα επίπεδα!

Survivor διαρροή spoiler 16/2: Όλα τα νούμερα και τα στατιστικά των παικτών του ριάλιτι επιβίωσης. Αναλυτικά το πώς διαμορφώθηκαν οι αριθμοί!

Survivor διαρροή spoiler 16/2

Survivor διαρροή spoiler 16/2: Το είδαμε κι αυτό στο Survivor. Να κάνουν… πλάκα, σε στίβο μάχης με υγρό στοιχείο, οι κόκκινοι. Κι όμως συνέβη. Κέρδισαν ακόμα μία ασυλία και πάνε καβάλα στ΄ άλογο. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Σερί οι νίκες στα αγωνίσματα ασυλίας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μόνο με τον Τζέημς δεν μπορεί να κερδηθεί μια ολόκληρη ασυλία. Είπαμε, είναι πολύ καλός ο αρχηγός επί της ουσίας των μπλε, αλλά δεν γίνεται μόνος. Χρειάζεται συμπαραστάτες. Χρειάζεται κι άλλους να συμπαρασύρουν την ομάδα του για νίκη.

Οι κόκκινοι από την άλλη την έχουν βρει μια χαρά στα αγωνίσματα ασυλίας. Είναι η 5η διαδοχική νίκη που πετυχαίνουν. Η 5η διαδοχική σε αγωνίσματα ασυλίας. Κι αν δείτε τον πίνακα από κάτω, έχουν γεμίσει κοκκινάδια με τις σερί νίκες οι πρώτες θέσεις στο γενικό σύνολο. Πάμε να δούμε το κείμενο του Γιώργου Πρίτσου με τα στατιστικά.

Στατιστικά Survivor 16/2

Κόκκινη «Μήδεια» στον Άγιο Δομήνικο,και νίκη με το εμφατικό 10-3!!! Στο 1ο παιχνίδι ασυλίας και εφαρμόζοντας την μέθοδο των τριών γυναικών που αυτόματα έχουν ασυλία η μπλε ομάδα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Πάμε να δούμε το ταμπλό του αγώνα με αριθμούς

Survivor διαρροή spoiler 16-2: Στατιστικά! Μόνος κι έρημος ο Τζέημς! Κόκκινη επέλαση σε όλα τα επίπεδα!

Μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά:

1)1η φορά που στην κόκκινη ομάδα φέρανε νίκη και οι 4 γυναίκες.

2)Η μεγαλύτερη σε έκταση νίκης(διαφορά)της κόκκινης ομάδας.

3)Καμία γυναίκα από τους μπλε δεν έφερε νίκη στο παιχνίδι.

Πάμε να δούμε και το συνολικό ταμπλό του παιχνιδιού

Survivor διαρροή spoiler 16-2: Στατιστικά! Μόνος κι έρημος ο Τζέημς! Κόκκινη επέλαση σε όλα τα επίπεδα!

Μια λαμπάδα στον Τζέημς Καφετζή, που φαίνεται να κρατεί την μπλε ομάδα στο παιχνίδι με τις νίκες του, και μετά όπως είπαμε κόκκινη επέλαση με 6!! Παίκτες να είναι στις 7 πρώτες θέσεις και να οδηγούν την κούρσα στο παιχνίδι επιβίωσης που βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Είχαμε και οικειοθελής αποχώρηση από την Έλενα Κρεμλίδου για λόγους υγείας, που σε 40 παιχνίδια είχε 24 νίκες 16 ήττες και ποσοστό 60% ,όντως μια δυνατή παίκτρια που θα στερηθεί η μπλε ομάδα.

Τα λέμε μετά το επεισόδιο της Τρίτης, αν γλιτώσουμε από την κακοκαιρία και τη Μήδεια που σαρώνει με χιονόπτωση τα πάντα.