Ηλίας Μπογδάνος: Η συμμετοχή στο Survivor, το ποπ συγκρότημα και η σχέση του με πανέμορφο μοντέλο

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο νέος παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor 4. Μπορεί η κόκκινη ομάδα να έχασε σε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου, ωστόσο, για πρώτη φορά ο Ηλίας Μπόγδανος έδειξε θετικά δείγματα. Αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς ο νέος παίκτης του Survivor 4 έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το τρίαθλο και την πυγμαχία.

Το κοινό είχε γνωρίσει καλύτερα τον Ηλία Μπόγδανο μέσα από τη συμμετοχή του στο YFSF. Εκεί, είχε ενθουσιάσει με τις εμφανίσεις, σε μία εκ τις οποίες είχε υποδυθεί την Billie Eilish. Μάλιστα, η τραγουδίστρια του είχε στείλει μήνυμα!

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο frontman της pop-rock, ελληνικής μπάντας INCO. Το συγκρότημα ξεκίνησε το 2014, χτίζοντας ένα φανατικό νεανικό κοινό, έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Με την μπάντα του έχει βρεθεί στην ίδια σκηνή με τεράστια ονόματα όπως: Robbie Williams, David Guetta και Wiz Khalifa. Έχουν επίσης συμμετάσχει σε μεγάλα festival, μερικά από τα οποία είναι: Rockwave, Eject και Exit Festival. Την τελευταία τους επιτυχία με τίτλο «Μη μ’ αγαπάς», την έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Προσωπική ζωή

Ο Ηλίας Μπόγδανος ως γνωστό διατηρεί σχέση εδώ και καιρό με το πανέμορφο μοντέλο που την γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι του GNTM, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου.

Όλοι οι παίκτες έλαβαν μηνύματα από αγαπημένα πρόσωπα και φίλους και ένα κλίμα συγκίνησης πρωταγωνιστούσε στον αέρα.

Το μήνυμα της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου έγραφε: «Μερικές φορές δεν μπορώ να κρατηθώ και φωνάζω λες και είμαι κι εγώ στον πάγκο με τα παιδιά και πρόκειται να με ακούσεις και να πάρεις δύναμη από αυτό. Ξέρω όμως ότι εμείς επικοινωνούμε, οπότε σου μεταφέρω κάθε μέρα την θετική μου σκέψη και την ενέργειά μου.».


Και συνέχισε, λέγοντας: «Συνέχισε να ξεπερνάς τα όρια σου και να μεταδίδεις χαρά και αισιοδοξία σε όσους έχουν την τιμή να βρίσκονται γύρω σου! Μέχρι το τέλος… η poudra σου».