Η Νικολέττα Τσομπανίδου παραμένει στην Αθήνα δίνοντας έμφαση στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, που προέκυψαν μετά το The Bachelor.

Η Νικολέττα Τσομπανίδου παραμένει στην Αθήνα για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, που προέκυψαν μετά το The Bachelor.

Η νικήτρια του The Bachelor, Νικολέττα Τσομπανίδου μπορεί να βρίσκεται μακριά από τον πρώτο Έλληνα εργένη, ωστόσο το μόνο, που δεν της λείπει είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Όπως αποκάλυψε η ginger πρωταγωνίστρια του ριάλιτι του Alpha TV αυτό, που της έλειψε είναι η Τούμπα, το γήπεδο του ΠΑΟΚ και η γειτονιά της.

Ένα της στόρι στο Instagram ήταν χαρακτηριστικό της αδυναμίας, που έχει η γνωστή, πλέον Θεσσαλονικιά στην έδρα της αγαπημένης της ομάδας.

«Τούμπα μου. Ευχαριστώ για τις φωτογραφίες, που μου στέλνετε, νιώθω ότι κάνω tour από το σπίτι», έγραψε χαρακτηριστικά κοινοποιώντας μία φωτογραφία από το σημείο.

Δείτε την ανάρτησή της:

Άφαντος ο Βασιλάκος μόνη της η Νικόλ στα χιόνια! (pic)

Το ζευγάρι του The Bachelor, Νικόλ και Βασιλάκος, δεν έγιναν ποτέ ζευγάρι στην κανονική ζωή και καθημερινά αυτό αποδεικνύεται.

Η Νικόλ βρίσκεται στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, που αφορούν και το συμβόλαιο της με το The Bachelor.

Δεν φτάνει που την ημέρα των ερωτευμένων η Νικόλ δεν την πέρασε με τον Βασιλάκο όπως σας ενημερώσαμε, είχαμε και συνέχεια!

Όμως και τώρα, που η Μήδεια έφερε χιόνι στην Αθήνα και έχει σημάνει συναγερμός η αγαπημένη Νικόλ που τη θαυμάσαμε, στο The Bachelor του Alpha παραμένει μόνη της .

Η Νικόλ ενθουσιασμένη με την λευκή Αθήνα και την χιονισμένη Ακρόπολη έκανε βόλτες και ανέβασε στορι στο προσωπικό της προφίλ στο instagram αλλά σε κανένα δεν ήταν με τον Βασιλάκο.

Χωρίς λοιπόν τον Παναγιώτη Βασιλάκο στις βόλτες της σε μια ξένη πόλη αλλά με μια φίλη της συνέχεια η Νικόλ, χωρίς αυτόν και στη ζωή και ας γράφουν κάποιοι τα δικά τους. Μάλιστα το βράδυ μόνη της έκατσε έφτιαξε και μακαρόνια ενώ όπως είναι γνωστό δεν είναι και το… φόρτε της η μαγειρική. Εκεί την κατάντησες βρε Παναγιώτη;