Ο Πότης και η Άννα αποφασίζουν να πάνε για ψάρεμα με τη βάρκα τους, αλλά δυστυχώς, η βάρκα τους βουλιάζει και τους αναγκάζει να βρεθούν σε μια βραχονησίδα. Η ανησυχία αυξάνεται καθώς περνούν οι ώρες χωρίς να εμφανιστούν και ο Αποστόλης απευθύνεται στον Κουράκο, ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει το Λιμενικό.

Ο Ορέστης αποφασίζει να προσπαθήσει να τους βρει με το σκάφος του και εντοπίζει κάποια από τα προσωπικά τους αντικείμενα στον βυθό της θάλασσας. Οι φίλοι και γνωστοί του Πότη και της Άννας μαθαίνουν τι συνέβη και ανησυχούν. Ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τους βρουν, αλλά οι έρευνές τους δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα.

Καθώς πέφτει η νύχτα, ο Πότης και η Άννα βρίσκονται στη βραχονησίδα, τρέμοντας από το κρύο και τον φόβο. Αντί να τους ενώσει, αυτή η περιπέτεια δημιουργεί ένταση μεταξύ τους. Η Άννα κατηγορεί τον Πότη ότι φταίει για την κατάσταση που βρίσκονται, όταν ο Ορέστης τους βρίσκει στη βραχονησίδα, σε άσχημη κατάσταση.

Ο Ορέστης τους σώζει, τους βγάζει στη στεριά και αμέσως μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Εκεί, η Άννα επιμένει πως η μοναδική λύση είναι ο χωρισμός και απορρίπτει τις προσπάθειες του Πότη να την πλησιάσει.

Το ζευγάρι βρίσκεται σε κρίση, αλλά δεν είναι το μόνο. Ο Γιώργης, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, βλέπει την Δήμητρα με τον Ορέστη στο καφενείο και αυτή τη φορά δεν μπορεί να βάλει φρένο στην ζήλια του, όμως κατά τη διάρκεια του καβγά, αποκαλύπτονται τα αληθινά συναισθήματά τους.