Η Θεοφανώ αντιμέτωπη με την σκοτεινή πλευρά της

Η Θεοφανώ βρίσκεται βυθισμένη στο σκοτεινό μέρος της ψυχής της και προσπαθεί να εξισορροπήσει το χάρισμά της. Αυτή η προσπάθεια της δημιουργεί σοβαρή διαμάχη με την Αγάθη, η οποία αντιλαμβάνεται ότι έχει χάσει τον έλεγχο πάνω στη Θεοφανώ.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Αγάθη προσπαθώντας να την εμποδίσει και να την αναγκάσει να γυρίσει κοντά της, οδηγείται σε μια ακραία απόφαση: πηγαίνει στο Ιερατείο και αποκαλύπτει την προσπάθεια της προστατευόμενης της να αναζητήσει τις δυνάμεις του κακού.

Μάλιστα, ζητά να παρέμβουν και να την ξανά φέρουν στον σωστό δρόμο, κι έτσι η Θεοφανώ που σχεδιάζει να δραπετεύσει με τον Μάρκο, προσπαθώντας να μην καταλάβει κανείς τίποτα, έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη.

Πλέον είναι αναγκασμένη να ομολογήσει το χάρισμά της μπροστά στο Ιερατείο και φυσικά να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων της μέχρι τώρα. Ταυτόχρονα, ο Μάρκος, που δεν ξέρει τι έχει συμβεί ανησυχεί και την αναζητά απεγνωσμένα για να το σκάσουν.

Την ίδια νύχτα, στον πύργο των Λασκαραίων, γίνεται γιορτή για τον νέο καπετάνιο, ενώ η Θεοφανώ, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, είναι κλεισμένη σε ένα κελί και αντιμετωπίζει το σκοτεινό κομμάτι του εαυτού της. Αυτό το κομμάτι αποτελεί έκπληξη ακόμη και για την ίδια τη Θεοφανώ, καθώς από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε, τίποτα δεν μπορεί να παραμείνει όπως ήταν πριν.