Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Στέλλα καταφέρνει να ξεγελάσει ακόμα και τους γιατρούς

Μόλις η Στέλλα αντιλαμβάνεται ότι το παιχνίδι της με τον Χριστόφορο ξεφεύγει από τα χέρια της και ότι εκείνος δεν πέφτει στην παγίδα της, αλλά είναι έτοιμος να αποκαλύψει την αλήθεια, σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ένα διαβολικό σχέδιο για να γεμίσει τους πάντες ενοχές. Αποφασίζει να πάει στο δωμάτιο του Χριστόφορου, παίρνοντας μαζί της χάπια, και σκηνοθετεί μια υποτιθέμενη αυτοκτονία.

Ξαπλώνει στο κρεβάτι του, κάνοντας την αναίσθητη, με ένα κουτί χάπια δίπλα της, ώστε να φαίνεται ότι τα έχει πάρει. Όταν ο Χριστόφορος μπαίνει στο δωμάτιό του, αντικρίζει ένα τρομακτικό θέαμα: τη Στέλλα χωρίς αισθήσεις και τα χάπια σκορπισμένα γύρω της. Ο Χριστόφορος τρομάζει και φωνάζει πανικόβλητος, ζητώντας βοήθεια.

«Τρέξτε η Στέλλα, για όνομα του Θεού να τη μεταφέρουμε στο νοσοκομείο. Ελπίζω να προλάβουμε», φωνάζει, και η Στέλλα διακομίζεται αμέσως στο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί μετά από μια απλή γαστρική πλύση τους ανακοινώνουν: «Η κοπέλα είναι καλά, αλλά έχουμε την εντύπωση ότι πρέπει να τη δει ψυχίατρος. Το πρόβλημά της είναι καθαρά ψυχολογικό».

Φυσικά, αυτό το περιστατικό επηρεάζει όλους, αλλά κυρίως τον Χριστόφορο, που είχε μιλήσει άσχημα στην νεαρή κοπέλα, καθώς και την Αμαλία, που πίστευε ότι θα μπορούσε να είχε πιο στενή σχέση με τη Στέλλα και να την αντιμετωπίζει σαν αδελφή της. Επιπλέον, η προσπάθεια της Στέλλας να βάλει τέλος στη ζωή της, γεμίζει και τον «Παράδεισο» με τύψεις και ενοχές και αλλάζουν τη στάση τους έναντι της.

Παράλληλα, οι κλινικές εξετάσεις της Στέλλας αποδεικνύουν ότι σωματικά είναι καλά, αλλά χρειάζεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση. Τελικά, όμως η Στέλλα καταφέρνει να ξεγελάσει ακόμα και τον ψυχίατρο. «Η κοπέλα όντως έχει μεγάλο θέμα κατάθλιψης και θα πρέπει να προσέξετε πολύ τη συμπεριφορά σας απέναντί της. Πρέπει να ηρεμείτε, να τη βοηθήσετε και πάνω απ’ όλα να της φέρεστε με αγάπη και κατανόηση», λέει ο γιατρός.

Μάλιστα στη συνέχεια, η Αμαλία προτείνει να κρατήσουν τη Στέλλα στη δουλειά, αντί να τη διώξουν, και να την πληρώνει η ίδια. Ωστόσο όλα αυτά, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, θα αποκαλυφθούν σύντομα στη Ματούλα, καθώς η Στέλλα, πιστεύοντας ότι είναι μόνη στο δωμάτιό της, αρχίζει να χορεύει και να χοροπηδάει όταν η μητέρα της εισέρχεται απροσδόκητα για να ελέγξει την κατάστασή της.