Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 40 – Η αγωνία τώρα κυριαρχεί στον αέρα. Το κυνηγητό αρχίζει και πάλι, αλλά αυτή τη φορά οι ρόλοι φαίνεται να έχουν αντιστραφεί. Το κορίτσι ακόμη δεν έχει εντοπιστεί, και η αβεβαιότητα κυριαρχεί στο μυαλό όλων.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 40 – Ο χρόνος τελειώνει

Οι απαγωγείς, έχοντας αναλάβει ξανά τον έλεγχο της κατάστασης, επικοινωνούν με τους ανθρώπους που προσπαθούν να τους σταματήσουν. «Μας έκανες να μπλέξουμε άσχημα, εισαγγελέα. Βρες μόνος σου την αδελφή σου, ελπίζω να μην έχει πεθάνει», κατηγορούν τον Δημήτρη οι απαγωγείς μέσω τηλεφώνου, ενώ η απελπισία τους γίνεται αισθητή με κάθε λέξη. Ο Δημήτρης, ανατριχιασμένος από την απειλή και την αναμονή, στρέφεται στον Ανδρέα για απαντήσεις. «Ποιοι είναι αυτοί; Ποιοι παίζουν μαζί μας;», ρωτά, εκφράζοντας την ανησυχία του.

Την ίδια ώρα, ο Σταύρος λαμβάνει σοκαριστικές ειδήσεις. Ο βοηθός του, που είχε αναλάβει να πάρει τη θέση του στην αστυνομική κλούβα, έχει πέσει θύμα επίθεσης και βρίσκεται νεκρός. Η σκληρή πραγματικότητα χτυπάει στην πόρτα τους για ακόμη μια φορά, αφήνοντάς τους ανήμπορους να κατανοήσουν τον εκτροχιασμένο κόσμο γύρω τους. Εν τω μεταξύ, ένα ακόμη μήνυμα φτάνει στο κινητό της Άννας, ρίχνοντας ακόμη ένα επίπεδο στην απελπισία τους. Αυτή τη φορά, η Δάφνη είναι ο ήρωας του βίντεο, κουλουριασμένη μέσα σε ένα ψυγείο καταστήματος, άγνωστού προορισμού και αβέβαιου μέλλοντος.

Ο Δημήτρης, με μια δόση ελπίδας αλλά και αγωνίας στη φωνή του, ανακοινώνει τον καινούργιο περίπλοκο σχέδιο «Έχουμε μόνο 40 λεπτά για να βρούμε τη Δάφνη, διαφορετικά θα πεθάνει», φωνάζει προς την Άννα και τον Ανδρέα, ενώ η απελπισία και ο φόβος τρυπώνουν βαθιά στις καρδιές τους. Και έτσι, η αναζήτηση συνεχίζεται, με το χρόνο να μετράει αντίστροφα και την ελπίδα να είναι το μοναδικό φως στον σκοτεινό δρόμο τους.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ