Η Αρετή προδομένη από τον Τάσο, ζητά από την Χρυσούλα να διακόψει την συνεργασία της με τον φούρνο του για την βραβευμένη σπανακόπιτα, ενώ η Χάιδω τρελαμένη με την δίκη της ζητά από τον Λυκούργο να μιλήσουν.

«Πηγαίνω σε μια μάχη, Χάιδω..Σπάνια έχω παραστεί σε δίκη χωρίς αντίπαλο. Κάθε φορά υπολόγιζα τα υπερ και τα κατά, αλίμονο! Αλλά και κάθε φορά ήμουν απόλυτα προετοιμασμένος γι αυτή την μάχη. Και τώρα περισσότερο από ποτέ..», της τονίζει, αλλά εκείνη εξακολουθεί να φοβάται.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Σε πιστεύω.. όμως πολλές φορές η ζωή μας τα φέρνει τούμπα..γι αυτό στο ξαναλέω..Αν μπω φυλακή, να προσέχεις τον Φίλιππο», του λέει και ο Λυκούργος την κοιτάει θυμωμένος.

Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης κάνει μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Ξένια. «Μια σταλίτσα πραγματάκι.. εγώ είμαι εδώ για σένα, γιε μου..θα σε φροντίζω και θα σε προστατεύω για όσο ζω. Δεν βλέπω την ώρα να έρθεις στο σπίτι.. να σε πάρω αγκαλιά..να δεις τι όμορφα που θα περάσουμε οι δυο μας παλικάρι μου..αγόρι μου..» μονολογεί κοιτώντας το μωρό και συγκινείται.

«Θα κοιτάξω να σπρώξω όσο μπορώ για να βγουν τ’ αποτελέσματα του dna γρήγορα..Να πάρεις εσύ τα λεφτά σου κι εγώ τον γιο μου.. Έφυγα..αν θες το οτιδήποτε, τηλέφωνο..», λέει στην Ξένια φεύγοντας, ενώ εκείνη αμέσως τηλεφωνεί στην φίλη της: «Έλα..ήρθε από δω αυτός ξαφνικά.. μου έκοψε την χολή.. παραλίγο να με πιάσει στα πράσα να το θηλάζω.. μακάρι να ξεμπέρδευα μαζί του χτες..», λέει τρομαγμένη ενώ αγκαλιάζει το μωρό τρυφερά και το βάζει και πάλι να θηλάσει.

Το βράδυ, ο Στάθης παρακολουθεί την Αριάδνη και την βλέπει να μπαίνει στον ίδιο ξενώνα που μπήκε και ο Χρήστος. Το παράνομο ζευγάρι παραγγέλνει ποτά στο δωμάτιο του κι εκείνη του μιλά για τον πατέρα της. «Δεν πρόκειται να το παραδεχτώ στον Στάθη γιατί θα γίνουμε μπίλιες και πραγματικά τον αγαπάω. Δεν το αντέχει…», του λέει.

«Θα σου πω εγώ πως θα γίνει. Πρώτα θα μαθευτεί ότι χώρισα και ύστερα από 2-3 μήνες, θα μάθουν όλοι για μας…», της απαντά ο Χρήστος. Εκείνη τη στιγμή χτυπάει η πόρτα και ο Χρήστος θεωρεί ότι ήρθαν τα ποτά τους, όμως ανοίγοντας την πόρτα βλέπει τον Στάθη που τον κοιτά εξοργισμένος…