Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένας άνδρας που θα παίξει καίριο ρόλο στη δεύτερη σεζόν του «Παραδείσου των κυριών» είναι ο Σίμος Πολύζος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος). Αυτός ο πλούσιος, γοητευτικός, και εξαιρετικά φιλόδοξος άντρας είναι ανιψιός της Όλγας και έρχεται στην Ελλάδα με τους θετούς του γονείς, τον Χρήστο (Γιάννης Νταλιάνης) και τη Δωροθέα (Ειρήνη Δράκου). Πέρα από την εμφανή του επιτυχία, κρύβει έναν μυστηριώδη χαρακτήρα, κρατώντας τα χαρτιά του κλειστά…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Παράδεισος των κυριών: Κλειστά χαρτιά…

Θα δούμε τον Σίμο να στηρίζει τον Ντίνο, παρέχοντάς του τα χρήματα που απαιτούνται για την ανασυγκρότηση του «Παραδείσου» μετά την καταστροφή του, όπως και την Αμαλία να νιώθει έλξη προς αυτόν. Ωστόσο, ο Σίμος φαίνεται να έχει πάρει μερικά χαρακτηριστικά από τη νονά του, τη Βικτώρια, και να την θαυμάζει ιδιαίτερα.

Ο Σίμος, υιοθετημένος από γονείς με τους οποίους δεν είχε πάντα καλές σχέσεις και σε αντιπαράθεση με το θετό του πατέρα, δείχνει προθυμία να γίνει το “εργαλείο” της Βικτώριας για την εκτέλεση των σχεδίων της. Αυτά τα σχέδια κυρίως αφορούν τον Ντίνο και, φυσικά, θα έχουν επιπτώσεις και στον ίδιο, καθώς οι δύο άντρες θα έρθουν σε σύγκρουση για την αγάπη της Αμαλίας.

Ο Ντίνος είναι πλέον παντρεμένος και τρελά ερωτευμένος με τη Μιράντα, και οι δύο τους βρίσκονται σε μια καλή φάση της σχέσης τους, τώρα που ο “Παράδεισος” έχει ανακατασκευαστεί. Ωστόσο, η παρουσία του Σίμου προκαλεί εντάσεις. Παρόλο που αρχικά δηλώνει ότι δεν θα εμπλακεί στη λειτουργία του καταστήματος και θα περιοριστεί στον ρόλο του χρηματοδότη, δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία της Αμαλίας, η οποία επιστρέφει στο παλιό της γραφείο. Η Μιράντα είναι η μητέρα που αναζητούσε και δεν μπόρεσε ποτέ να την κρατήσει στην αγκαλιά της, όμως δεν μπορεί να της αποκαλύψει την αλήθεια, αλλά δέχεται την πρόταση του Ντίνου να επιστρέψει την παλιά της θέση στο κατάστημα.

Ο Σίμος, από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε την Αμαλία, αποφασίζει ότι θέλει να την κατακτήσει και δεν σταματάει να χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να παραμείνει δίπλα της. Οι γοητευτικές του προσπάθειες αποδίδουν και η ίδια η Αμαλία ανταποκρίνεται.

Ωστόσο, ο Ντίνος, παρατηρώντας το φλερτ τους, νιώθει έντονα ζήλια και ζητά από τον Σίμο να απομακρυνθεί από την Αμαλία. Στην πραγματικότητα, ο Σίμος έχει ήδη τα δικά του σχέδια, τα οποία προτίθεται να χρησιμοποιήσει μέσω της Αμαλίας. Το ενδιαφέρον του για αυτήν δεν είναι απλά ερωτικό, αλλά, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, σχετίζεται και με τη συνεργασία του με τη Βικτώρια. Η Βικτώρια έχει βγει από τη φυλακή και επιστρέφει με μοναδικό στόχο να καταστρέψει τον Παπακώστα, με τη σιωπηλή συνδρομή του Σίμου…