Ο Παράδεισος Των Κυριών – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, η Αμαλία θα μείνει έγκυος με το παιδί του Ντίνου. Παρά την εγκυμοσύνη της, ο Ντίνος θα την αφήσει μόνη και θα φύγει για την Αμερική.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Την εγκαταλείπει με ένα μωρό στα σπλάχνα της

Αρχικά, ο Σίμος, εκτός ελέγχου, γίνεται επικίνδυνος για όλους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού του. Συναντά την Αμαλία για να της εξηγήσει ότι η Βικτώρια τον παγίδευσε και να της ζητήσει να μην τον εγκαταλείψει, αλλά η κατάσταση ξεφεύγει και την πυροβολεί. Ο Πάρης, που έχει πάει να συναντήσει την Αμαλία για να της ζητήσει να βοηθήσει το παιδί της Γεωργίας, παρεμβαίνει για να την προστατεύσει και τραυματίζεται στο μπράτσο.

Ο Σίμος, ακολουθώντας, ρίχνει κάτω τον Πάρη, κλέβει το αυτοκίνητό του, πηγαίνει στο κελί της Βικτώριας, την σκοτώνει και στη συνέχεια αυτοκτονεί. Ο Χριστόφορος καταθέτει στην αστυνομία και η Μιράντα τον παίρνει πίσω στο σπίτι. Όταν η Αμαλία μαθαίνει τα νέα για τη θεία της και τον Σίμο, λιποθυμά. Λίγους μήνες αργότερα, η Μιράντα και η Αμαλία προσπαθούν να βρουν όνομα για το μωρό που περιμένει η Αμαλία. Η Μιράντα, σίγουρη ότι θα είναι κορίτσι, προτείνει το όνομα Αντιγόνη και καλούν τον Χριστόφορο για να του πουν την ιδέα τους.

Εκείνος χαίρεται πολύ με τα νέα. Εν τω μεταξύ, ο Μάρκος παίρνει τον μικρό Μάρκο καθώς η Γεωργία γεννά το παιδί του Πάρη. Λίγο αργότερα, φέρνει στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Η Πολυξένη αποφασίζει να φύγει με τον Φώτη για το χωριό της. Ο Ντίνος, ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική, αφήνει το σπίτι και τον “Παράδεισο” στη Μιράντα και την Αμαλία.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ