Η Μάγισσα εξελίξεις – Ο Αντρέι επιτυγχάνει να σώσει τον Μάρκο και τον Μιχαήλ. Συνοδευόμενος από τον στρατό που έχει συγκεντρώσει, τους οδηγεί στη σπηλιά του Τζανέτου, όπου βρίσκουν καταφύγιο.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Πρέπει να πεθάνει ο σπόρος της μάγισσας

Ωστόσο, ο Μιχαήλ αντιμετωπίζει το παρελθόν του, καθώς πλήττεται από την ευθύνη για τον θάνατο του αδελφού του, του Τζανέτου, πραγματικού καπετάνιου της σειριάς τους. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η κατάσταση ανατρέπεται για όλους, κυρίως όμως για τη Θεοφανώ. Οι Γερακάρηδες με τον Τζανή αποφασίζουν για το μέλλον της, με την Κυπριανή να τους πείθει να εξοντώσουν την ίδια. “Πρέπει να εξαλειφθεί η πηγή της μαγείας. «Πρέπει να πεθάνει ο σπόρος της μάγισσας! Θυμήσου, Σπήλιο, τι έκανε στον πατέρα σου! Το ίδιο θα κάνει και σε όλους σας αν συνεχίσει να ζει.

Είναι διαβολογέννημα, μα δεν το βλέπετε;», τους λέει. “Η Κυπριανή έχει δίκιο. Η Θεοφανώ πρέπει να πεθάνει, όπως θα πεθάνει και ο αδελφός μου”, επιβεβαιώνει ο Τζανής. Η Θεοφανώ ζητά να τη δολοφονήσουν στο Ταίναρο, εκεί όπου είχε δολοφονηθεί και η μητέρα της. Αναζητά ασφάλεια στην πίστη ότι η μητέρα της θα την προστατεύσει. Θα εκπληρωθεί άραγε αυτή η επιθυμία;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ