Σασμός: Στα επερχόμενα επεισόδια, ο Αστέρης θα αναμετρηθεί με τον αδελφό του και τη μητέρα του, υποστηρίζοντας τους Βρουλάκηδες… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Οι Σταματάκηδες βρίσκονται σε αδυναμία

Η αλήθεια πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή θα φανεί, ενώ το γεγονός πως ο μεγαλύτερος αδελφός του, είχε κρύψει την αλήθεια για τόσο καιρό, θα αναστατώσει τον Αστέρη. Η αντίδρασή του θα είναι άμεση και θα έχει απρόβλεπτες επιπτώσεις. Ας αναλύσουμε το σενάριο από την αρχή.

Ο τρίτος κύκλος της σειράς ανοίγει με την οικογένεια Σταματάκη να αντιμετωπίζει δυσάρεστες εξελίξεις. Το αληθινό βάρος, όμως, θα έρθει αργότερα για τα μέλη της οικογένειας της Καλλιόπης. Ο Μαθιός, μετά τον πυροβολισμό από τον Νικηφόρο, βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα. Η Βασιλική, μετά από ένα τροχαίο ατύχημα προσπαθώντας να προστατεύσει τον Μαθιό από τον Νικηφόρο, βρίσκεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Παράλληλα, η Καλλιόπη πρέπει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα καρδιακό πρόβλημα. Παρόλες τις δυσκολίες, πρέπει να παλέψουν για να προστατεύσουν την οικογένειά τους από τις προκλήσεις που έρχονται.

Ένα “χτύπημα” μετά τον γάμο…

Η ημέρα που ο Αστέρης περίμενε με ανυπομονησία, ο γάμος του με την Αργυρώ, μετατρέπεται σε εφιάλτη. Παρόλο που ο γάμος γίνεται σε στενό οικογενειακό κύκλο, οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες. Αντί να απολαμβάνει την πρώτη νύχτα με τη νέα του σύζυγο, ο Αστέρης βρίσκεται στο νοσοκομείο, αγωνιώντας για τη ζωή της οικογένειάς του.

Καθώς αποκαλύπτονται αλήθειες που πονάνε, ο Αστέρης αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τη σκληρή πραγματικότητα. Η αποκάλυψη πως ο Μαθιός είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του Στεφανή τον σοκάρει. Ο άνθρωπος που τον στήριζε και τον ενέπνεε, αποδεικνύεται ως ένας αδίστακτος δολοφόνος. Ο Αστέρης αναρωτιέται για την αξιοπιστία των ανθρώπων και των πεποιθήσεών του.

Το πραξικόπημα της αλήθειας…

Καθώς οι αποκαλύψεις συνεχίζονται, ανακαλύπτει πώς και η μητέρα τους, η καπετάνισσα, εμπλέκεται σε αυτήν την πολύπλοκη κατάσταση. Η καπετάνισσα, παρότι είχε αντίθετη στάση απέναντι στη συνεργασία με τους Βρουλάκηδες, είχε κρύψει την αλήθεια για το παρελθόν τους. Αυτό προκάλεσε την απώλεια του Πετρή και διάλυση στη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ.

Ο Αστέρης αντιλαμβάνεται πόσο εύκολα πέφτει θύμα παραπλάνησης, ενώ η πραγματικότητα ήταν πολύ πιο σκληρή. Η εκδικητική δράση του Αστέρη καταλήγει στο να γυρίσει την πλάτη στην οικογένεια του, αποφασισμένος να βρει στήριγμα στην οικογένεια των Βρουλάκηδων.

Ο αναπάντεχος ρόλος του Ανδρέα…

Σε αντίθεση με τον Παύλο, ο Ανδρέας Βρουλάκης δεν καλωσορίζει τον Αστέρη στην οικογένειά τους. Από την αρχή, φαίνεται ότι έχει απορρίψει τον Αστέρη, αντιμετωπίζοντάς τον ως γιο των εχθρών του.