Μεγάλες ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς «Σασμός», καθώς η ζωή του Αστέρη απειλείται από ένα πρόβλημα υγείας.

Ο Αντρέας δίνει το νεφρό του στον Αστέρη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ο Αστέρης νιώθει μια ξαφνική αδιαθεσία, δημιουργώντας ανησυχία στους γύρω του. Κατά την διάρκεια μιας συζήτησης με την Αργυρώ, καταρρέει. Η Αργυρώ καλεί ασθενοφόρο και ο Αστέρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο γιατρός, αρχικά καθησυχάζει την οικογένεια θεωρώντας ότι πρόκειται για κάτι που προκλήθηκε από κούραση, δεδομένου ότι οι εξετάσεις δεν δείχνουν κάτι ανησυχητικό.

Ωστόσο σύμφωνα με το περιοδικό TV24, ο Δημήτρης ενημερώνει την Καλλιόπη για μια υποψία που τον αγχώνει. Φοβάται ότι η υπέρταση είναι σύμπτωμα μιας προβληματικής κατάστασης για το ένα νεφρό του Αστέρη. Αν οι υπερτασικές κρίσεις δεν σταματήσουν, σκοπεύει να τον βάλει σε αγωγή.

Τελικά, ο Αστέρης αντιμετωπίζει όντως πρόβλημα στο νεφρό του και οι εξετάσεις αποκαλύπτουν ότι χρειάζεται µεταμόσχευση το συντομότερο δυνατόν. Η Αργυρώ κατηγορεί τον εαυτό της αφού σε εκείνη έχει δώσει το ένα του νεφρό για να την σώσει.

Στο μεταξύ, ο Αντρέας, συνεχίζει να είναι εξαφανισμένος, αλλά μαθαίνει για την κρίσιμη κατάσταση του Αστέρη και αποφασίζει να επιστρέψει για να βοηθήσει. «Ξέρω, μάνα, πως σου είχα υποσχεθεί να τους εκδικηθώ για τον θάνατό σου, αλλά τότε δεν γνώριζα πως στις φλέβες μου κυλούσε αίμα των Σταματάκηδων», μονολογεί μπροστά στην φωτογραφία της μητέρας του.

Έτσι γυρίζει στην Άνω Ποριά και αμέσως μιλάει στον Αστέρη. Η μεταμόσχευση πετυχαίνει και όλοι ευχαριστούν μέσα από τη καρδιά τους τον Αντρέα και ξανά γίνονται οικογένεια.