Μουντάκηδες και Βρουλάκηδες δεν διστάζουν να βάλουν στόχο την έγκυο Βασιλική

Η Βασιλική θα αντιμετωπίσει επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA «Σασμός» και θα μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο θάνατος του Λάζαρου φέρνει τα πάνω κάτω στην Άνω Ποριά και ο φόβος για τα αντίποινα των Βρουλάκηδων, δεν αργεί να επιβεβαιωθεί.

Ο Αντώνης, προσπαθώντας να προλάβει το κακό που έρχεται, ζητά από τους συναδέλφους του στην αστυνομία να έχουν τα μάτια τους 14, καθώς γνωρίζει ότι τα αντίποινα δεν θα αργήσουν να έρθουν. Λίγες μέρες αργότερα, οι Μουντάκηδες, συγγενείς του Λάζαρου, συναντιούνται με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο για να οργανώσουν το σχέδιο εκδίκησης.

Έτσι, λοιπόν, ένα βράδυ στην Άνω Ποριά ακούγεται μια ισχυρή έκρηξη που σείει την όλη την περιοχή. Οι Βρουλάκηδες και οι Μουντάκηδες τοποθετούν βόμβα στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής, αλλά το ζευγάρι ευτυχώς καταφέρνει να βγει ζωντανό.

Η Βασιλική, με ανησυχία για την εγκυμοσύνη της, μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ ο Μαθιός και η Καλλιόπη, εξοργισμένοι, ετοιμάζονται να πάρουν τη δική τους εκδίκηση…