Οι τελευταίες εξελίξεις στη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών” συνεχίζουν να κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αμείωτο.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, που υποδύεται τον Χριστόφορο Μπουραντά, αποκάλυψε για το τι θα συμβεί με τον χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά, σε συνέντευξή του στο MyTv.

Ο Χριστόφορος θα μάθει την αλήθεια για τον Άγη, την Αμαλία, την Αντιγόνη αλλά και τη Βικτώρια. Επίσης θα έχει να αντιμετωπίσει και πολλές δυσκολίες από αυτά που μαθαίνει με αποτέλεσμα να περνάει από το ένα σοκ στο άλλο.

Παρόλο που προσπαθεί να μην λέει ποτέ ψέματα αφού τα ψέματα τον έχουν καταστρέψει, θα δυσκολευτεί να διαχειριστεί τις νέες πληροφορίες και να δράσει ανάλογα.

Μια μεγάλη σύγκρουση αναμένεται να συμβεί μεταξύ του Χριστόφορου και της Βικτώριας, ενώ θα δούμε και τη Στέλλα να νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, με τον Χριστόφορο να την στηρίζει. Που έτσι κι αλλιώς θα το έκανε για όποιον τον χρειαζότανε. Και έτσι, θα δούμε στην συνέχεια πόσο θα αλλάξει η Στέλλα και αν συμβεί κάτι παραπάνω ανάμεσα σε αυτούς τους δύο πρωταγωνιστές.