Όλοι συγκεντρώνονται στο σπίτι της Ειρήνης για να γιορτάσουν την επιστροφή των τριών φίλων στα καθήκοντά τους. Τελικά, κατάφεραν να αποδείξουν στον επιθεωρητή ότι οι κατηγορίες του Αλέκου δεν είχαν βάση.

Ο Δημήτρης και η Άννα είναι ανακουφισμένοι, αλλά οι συγγενείς τους φαίνονται αναστατωμένοι. Ο Νίκος, είναι στο δίπλα δωμάτιο τραυματισμένος από τη σφαίρα του Άκη, και χωρίς καμία ιατρική βοήθεια.

Ο Δημήτρης, ο Ανδρέας και ο Σταύρος προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση της νέας δολοφονίας, ενώ η Άννα αντιλαμβάνεται την παράξενη συμπεριφορά των δικών της, όμως δυσκολεύεται να καταλάβει την πραγματική αιτία.

Την επόμενη μέρα, η Χρύσα βρίσκει τον Νίκο σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Η πληγή του αιμορραγεί, και ο ίδιος φαίνεται να μην έχει καμία επαφή με το περιβάλλον.

Ταυτόχρονα, ο Πάνος Βερβερίδης επισκέπτεται τον Αλέκο στο νέο του γραφείο. «Από εδώ και στο εξής, θα δουλεύεις μόνο για μένα», του ανακοινώνει και, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, του ζητάει να κάνει κόλαση τη ζωή του Δημήτρη, της Άννα, του Σταύρο και του Ανδρέα.