Σασμός – Η αγωνία κορυφώνεται στο αποψινό επεισόδιο, καθώς η Θοδώρα βρίσκεται σε κίνδυνο με τα κομμένα φρένα του αυτοκινήτου της να την απειλούν με ένα αναπόφευκτο τροχαίο.

Σασμός – Μια ανάσα πριν το θάνατο

Από την άλλη πλευρά, η Στέλλα ανακοινώνει στον Αστέρη την απόφασή της να μην υπερασπιστεί τον Μαθιό, πράγμα που προκαλεί διαμάχη με τον πατέρα της. Παρά τις προσπάθειες του Αστέρη να την πείσει, η Στέλλα παραμένει αποφασισμένη, ακόμα και αν αυτό σημαίνει σύγκρουση με τον πατέρα της. Η ανακάλυψη του πραγματογνώμονα σχετικά με τη διαρροή στο αυτοκίνητο της Θοδώρας αφήνει τον Γιώργο έκπληκτο και τον κινητοποιεί για να αναζητήσει την αλήθεια.

Καθώς η Εύα ετοιμάζει το σχέδιο της εξόδου της με την τελική της κίνηση, ο Γιώργος αποφασίζει να στήσει μια παγίδα γι’ αυτήν. Παράλληλα, η πρόταση της Καλλιόπης να αναλάβουν ο Τόλης και η Θοδώρα το μωρό αρχίζει να υλοποιείται με επιτυχία. Ωστόσο, όλα αυτά γίνονται χωρίς τη συμμετοχή της Θοδώρας, η οποία έχει την προσοχή της στραμμένη στον πλέον απρόσμενο άνδρα. Μια σοκαριστική αποκάλυψη πρόκειται να διαλύσει την ηρεμία στο χωριό και να αναστρέψει τα πάντα. Ποια είναι η σοκαριστική αποκάλυψη που πρόκειται να διαλύσει την ηρεμία στο χωριό και ποιες θα είναι οι συνέπειές της;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ