Κάνε ότι κοιμάσαι: Κανείς δεν γνωρίζει ποιον εκβίαζε πραγματικά τον δολοφονημένο γυμναστή… Η σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» επιστρέφει με νέα επεισόδια…

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Νικόλας διατηρεί επιφυλάξεις…

Η Μπετίνα μαθαίνει από τη θεία της ότι κάποιος πρόσφατα προσπάθησε να ανακαλύψει πληροφορίες για εκείνη και άγχος την κυριεύει…Η Δάφνη, ανυποψίαστη για τη σχέση του Ίκαρου με τον δολοφονημένο γυμναστή, απευθύνεται προς αυτόν, ζητώντας την βοήθειά του για να στηρίξουν τον Σταματάκη.

Του εξηγεί ότι υπάρχει μια προσπάθεια δυσφήμησης του διευθυντή, καθώς το διοικητικό συμβούλιο επιθυμεί να τον αντικαταστήσει. Όταν ο Ίκαρος απαιτεί εξηγήσεις από τη Δέσποινα, αυτή παραδέχεται ότι δεν έχει σκοπό να χωρίσει από τον σύζυγό της, αλλά προτίθεται να τον υποστηρίξει προκειμένου να ανανεωθεί η θητεία.

Παρόλα αυτά, κανείς δεν γνωρίζει ποιον εκβίαζε πραγματικά τον δολοφονημένο γυμναστή…Ο Κάσδαγλης προσπαθεί να αλλάξει τις απόψεις του Νικόλα όσον αφορά τη Δέσποινα. Του εξηγεί την αλήθεια σχετικά με το πώς οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν μετά από τόσα χρόνια και πως τελικά εξελίχθηκε μια ερωτική σχέση ανάμεσά τους.

Ωστόσο, ο Νικόλας διατηρεί ακόμα επιφυλάξεις. Στο μεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Δάφνη ενημερώνει τον Ίσσαρη πως προτίθεται να υπερασπιστεί τον φίλο της και τον διευθυντή του κολεγίου, παροτρύνοντας τον να αρχίσουν έρευνα για την παράνομη δραστηριότητα του θύματος.