Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 55 – Ο δικηγόρος του Δαμασκηνού ανακρίνεται από τις αρχές για την ανθρωποκτονία στο παράνομο κύκλωμα των μαθητικών αγώνων.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 55 – Ο Κλοιός στενεύει γύρω απο τον Φλωρή

Αρχίζει να υφίσταται εκβιασμό από φόβο για την ενδεχόμενη εμπλοκή του στην παράνομη δράση του επιχειρηματία. Η αστυνομία προχωρά στην έρευνα, στριμώχνοντας ολοένα και περισσότερο τον Φλωρή. Ωστόσο, δεν διαθέτει ακόμα αρκετά στοιχεία για να τον κατηγορήσει επισήμως. Η Δάφνη εκθέτει στον Ίκαρο την αλήθεια που αποκάλυψε ο Δαμασκηνός σχετικά με την παγίδα που στήθηκε για τον βουλευτή με πορνογραφικό υλικό, φοβούμενη μήπως γίνει και αυτή στόχος. Αναζητώντας υποστήριξη, στρέφεται στον Νικόλα.

Ο Δαμασκηνός δεν μπορεί να κρύψει τη συμπάθειά του για τη Νάσια. Ο Ίσσαρης αναζητά στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος, ενώ άλλοι προσφέρονται να βοηθήσουν την αστυνομία. Ο Φλωρής υποστηρίζει στην Αμάντα πως οι ενέργειές του είχαν ως στόχο την προστασία του Γιώργου. Ο Λάκης αρνείται να δώσει κατάθεση υπέρ του Δαμασκηνού. Ο Ίκαρος αναφέρει στον Νικόλα τις προθέσεις του Αχιλλέα να απαλλαγεί από τον Δαμασκηνό, αλλά αντιμετωπίζουν τη σκληρή πραγματικότητα.