Η Γη της Ελιάς: Ισίδωρος και Αμαλία παντρεύονται κρυφά στην Αμερική… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η απόφαση της Αμαλίας να προστατέψει τον Ισίδωρο έχει έναν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης τους. Η αφοσίωση της και η δράση της για να τον προστατεύσει, ακόμη και με κίνδυνο για τη ζωή της, αφήνουν σαφές ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για εκείνον.

Αμέσως μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο,ο Ισίδωρος δεν επιθυμεί να την αφήσει μόνη της. Αντίθετα, αποφασίζει να την πάρει μαζί του στο σπίτι του και να την φροντίσει μέχρι να αναρρώσει πλήρως. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου αναπτύσσεται μια τρυφερή σχέση γεμάτη συναισθήματα και αμοιβαίο σεβασμό.

Με την πάροδο του χρόνου, καθώς η κατάσταση του Αμαλίας βελτιώνεται, προκύπτει μια ευκαιρία για εργασία για το ελαιοτριβείο του. Συγκεκριμένα, αμερικανοί συνεργάτες εκφράζουν ενδιαφέρον για μια μεγάλη συνεργασία, αλλά οι Βρεττάκοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την επιχείρηση από μακριά. Έτσι, λοιπόν,ο Ισίδωρος αποφασίζει να κάνει αυτό το ταξίδι με την Αμαλία.

«Τι θα λες να με συνοδέψεις; Χρειάζομαι και τη γραμματέα μου σε μια τέτοια περίπτωση. Επιπλέον, είναι και μια ευκαιρία να ξεκουραστείς μετά από όλα όσα έχουν συμβεί», της προτείνει και η Αμαλία δέχεται με χαρά.

Όμως όπως θα δούμε στη συνέχεια, ο Ισίδωρος έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του και χωρίς να γνωρίζει κανείς το παραμικρό, της κάνει πρότασή γάμου στην Αμερική: «Εδώ, τώρα θα κάνουμε τον γάμο μας», της λέει. Έτσι, Ισίδωρος και Αμέσως ανταλλάσσουν όρκους αγάπης και πίστης και όταν επιστρέφουν στην Ελλάδα, εκείνος ανακοινώνει στην οικογένεια του τα ευχάριστα νέα: «Από εδώ η κυρία Αμαλία Βρεττάκου. Παντρευτήκαμε στην Αμερική».