Η Μάγισσα επεισόδια – Ο Τζανής βρίσκεται σε μια κατάσταση αναταραχής όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Μέχρι πρότινος νόμιζε πως κατείχε την απόλυτη εξουσία, αλλά η αλήθεια που αποκαλύπτεται ανατρέπει όλα του τα πιστεύω.

Η Μάγισσα επεισόδια – Σφάζει την Δαμιανή

Ο Κανέλλος αποφασίζει να του αποκαλύψει τη σκοτεινή αλήθεια: η Δαμιανή, η ίδια η μητέρα του, είναι η δολοφόνος του βρέφους, αφού έμαθε πως δεν είναι γιος του Μάρκου, αλλά του ίδιου του γιού της Τζανή. Ο Τζανής σοκάρεται από την αποκάλυψη αυτή και η οργή του είναι αδυσώπητη. Ο Κανέλλος, παρ’ όλα αυτά, έχει απομακρύνει τον ανιψιό του από τον πύργο, αλλά ο Τζανής δεν θα αφήσει τα πράγματα έτσι. Έχοντας τα όπλα του στα χέρια του, ετοιμάζεται να επιστρέψει για να εκδικηθεί τη μητέρα του.

Αρχίζει ένας νέος πόλεμος στην οικογένεια, με τη Δαμιανή να προσπαθεί να διατηρήσει τη θέση της. Παρόλο που υποστηρίζει ότι είναι στο πλευρό του Τζανή, η οργή του γιου της την τρομοκρατεί. Έρχεται η ώρα που καθένας θα πρέπει να επιλέξει την πλευρά του σε αυτή τη σύγκρουση. Εν τέλει, η ερώτηση που κυριαρχεί είναι αν ο Τζανής θα φθάσει στο άκρο να σκοτώσει τη μητέρα του, αφήνοντας πίσω του μια οικογένεια σε ερείπια.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ