Έρωτας φυγάς: Ο πόλεμος του Φάνη εναντίον του Μάρκου… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Φάνης και Μάρκος σε άγρια κόντρα…

Ο Στέφανος έχει τον επιθυμία να υιοθετήσει τον Μάρκο και να τον καθιερώσει ως νόμιμο κληρονόμο του, όταν εκείνος κλείσει τα μάτια του για πάντα. Παρόλο που οι δικηγόροι του έχουν εξηγήσει ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω διαθήκης, ο Στέφανος προτιμά να αναγνωρίσει επίσημα τον Μάρκο ως γιο του.

Τότε όμως θα εμφανιστεί ο Φάνης, ο γιος του αδελφού του. Η απροσδόκητη άφιξη του θα έχει δυνατές επιπτώσεις στην κατάσταση, καθώς ο Στέφανος θα πρέπει πλέον να λάβει υπόψη του και τον ανιψιό του. Το ερώτημα όμως είναι εάν ο Φάνης Παράσχος αξίζει την εύνοια του Στέφανου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο νεαρός άντρας επέστρεψε με σκοπό να διεκδικήσει όσα θεωρεί πως του ανήκουν και καθώς νιώθει πληγωμένος μπορεί να γίνει αδίστακτος.

Η αντιπαράθεσή του με τον Μάρκο, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, δεν θα αργήσει να ξεσπάσει, και αυτή θα επιφέρει προβλήματα αφού γνωρίζει ότι κινδυνεύει να χάσει τα πάντα εξαιτίας του.

Καθώς ο Φάνης αποτελεί τον μοναδικό νόμιμο διάδοχο της περιουσίας του Στέφανου ως συγγενής εξ αίματος, δεν είναι διατεθειμένος να επιτρέψει στον Μάρκο να καταστεί μοναδικός κληρονόμος της τεράστιας αυτής περιουσίας.

Επομένως, ο Φάνης θα προσπαθήσει να κατακτήσει τα δικαιώματά του με κάθε δυνατό τρόπο. Ωστόσο, αυτή η κατάσταση θα δημιουργήσει ένταση μεταξύ των τριών ανδρών, διότι όλα αυτά τα χρόνια ο Μάρκος εργάστηκε σκληρά για την περιουσία.