Έρωτας φυγάς: Άυριο, η σειρά «Έρωτας Φυγάς» επιστρέφει με νέα επεισόδια, και η Μαργέτα θα δει τον εαυτό της να ξεπερνά τα όρια της. Η αλήθεια που θα αποκαλυφθεί θα αναταράξει τα πάντα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Η ερωμένη του συζύγου της Μαργέτας

Ένα νέο πρόσωπο εισέρχεται στο στόρι της σειράς, και αυτό είναι η ερωμένη του συζύγου της Μαργέτας. Αυτή η ερωμένη σχεδόν κατάφερε να καταστρέψει τον γάμο τους. Όταν η Μαργέτα μαθαίνει ότι ο Ιάσονας σχέσεις μαζί της όλα αυτά τα χρόνια, αντιδρά με έκπληξη και οργή. Ο Ιάσονας, αφού προσπαθήσει να απομακρύνει τα εγγόνια της από αυτήν και να τα φροντίσει η Ουρανία, προκαλεί ακόμα περισσότερο θυμό στη Μαργέτα.

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Έρωτας Φυγάς», η Μαργέτα βλέπει τον κόσμο να καταρρέει γύρω της, όταν η Ουρανία αποκαλύπτει την αλήθεια. Μαθαίνει ότι η Ουρανία και ο σύζυγός της είχαν έναν έντονο παθιασμένο έρωτα, και ότι ο Ιάσονας έχει διατηρήσει στενές σχέσεις μαζί της από τα 17 της χρόνια. Την επισκεπτόταν πάντα και την στήριξε όταν αντιμετώπισε δυσκολίες στη ζωή της, ενώ πάντα την θεωρούσε σαν δεύτερη μητέρα του.

Καθώς ακούει αυτές τις αποκαλύψεις, η Μαργέτα καταρρέει ψυχολογικά. Παρόλη την αγάπη της για τον γιο της, τον Ιάσονα, είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί για τη σχέση του με την Ουρανία…