Η Μάγισσα – Η Γερακίνα μαθαίνει τη φρικτή αλήθεια και χάνει το μυαλό της όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Αντί να αναμένει τη δικαιοσύνη από άλλους, αποφασίζει να επιβάλει τη δική της.

Η Μάγισσα – Τελειώνει τους Γερακάρηδες μια και καλή

Με το μυαλό γεμάτο με τις εικόνες του γιού της να δολοφονείται από την οικογένειά της, αποφασίζει να αναλάβει δράση. Η Γερακίνα κόβει τον εαυτό της από τις αλυσίδες του παρελθόντος και εστιάζει στο μέλλον. Καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο εκδίκησης, στο οποίο κάθε κίνηση είναι ακριβής και προσεκτικά σχεδιασμένη επίθεση ενάντια στους εχθρούς της. Εγκαταλείπει τον Σπήλιο, αποφασισμένη να μην παραδοθεί στο έλεος της Κυπριανής και του άνδρα που υπηρέτησε για τόσα χρόνια. Κάθε κίνηση της πλέον είναι εστιασμένη στην ολοκληρωτική εκδίκηση και αναστροφή της τύχης.

Η Γερακίνα μεταμορφώνεται σε μια νέα έκδοση του εαυτού της, μια που δεν αναγνωρίζεται. Κάθε της κίνηση ανατρέπει τα δεδομένα και σπρώχνει την πλοκή προς ένα αναπάντεχο τέλος. Πώς θα επιβάλει τη δική της δικαιοσύνη και ποιος θα πληρώσει το τίμημα για τον άδικο θάνατο του γιου της; Αυτά είναι τα ερωτήματα που κυριαρχούν, ενώ η Γερακίνα ετοιμάζεται να ανατρέψει κάθε τι στην πορεία προς την εκδίκηση.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ